CHAMPIONS LEAGUE

H μέρα που ο Ζιντάν αποκάλεσε πουτ@@@@ γιο τον Ροτέν

H μέρα που ο Ζιντάν αποκάλεσε πουτ@@@@ γιο τον Ροτέν
Ο Ροτέν με τη φανέλα της Μονακό AP PHOTO/LIONEL CIRONNEAU

Ο Ζερόμ Ροτέν αποκάλυψε ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν τον αποκάλεσε πουτ@@@@ γιο στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League το 2004. "Με κάποιον που καθόταν δίπλα σου στα αποδυτήρια, νομίζω πως υπάρχουν όρια" ανέφερε.

Στις 6 Απριλίου 2004 η Μονακό τέθηκε αντιμέτωπη με τη Ρεάλ στο Louis II. Προημιτελικός Champions League και οι Μονεγάσκοι με 3-1 μπροστά στο σκορ ήταν αυτοί που έπαιρναν την πρόκριση. Δεκαέξι χρόνια αργότερα, ο τότε ποδοσφαιριστής της Μονακό, Ζερόμ Ροτέν, αποκάλυψε τα λόγια που του είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν και τα οποία δεν έχει ξεχνά:

"Σήκω πάνω πουτ@@@@ γιε". Ο Ροτέν ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC: "Γνωριζόμασταν από την εθνική. Είχα καλή σχέση μαζί του, παρότι δεν ήταν κάποιος που μιλούσε πολύ. Ήταν προς το τέλος του αγώνα, νικούσαμε 3-1 και παίρναμε εμείς την πρόκριση. Οι Galacticos θα έμεναν εκτός από τη μικρή Μονακό. Δεν περίμεναν αυτό το τρελό παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι, αλλά και πάλι. Μπορεί να συμβεί όμως, συνέβη σε εμένα. Με κάποιον όμως που έχεις μοιραστεί την ίδια φανέλα, που καθόταν δίπλα σου στα αποδυτήρια, νομίζω πως υπάρχουν όρια".

H Μονακό έφτασε τελικά μέχρι τον τελικό του Gelsenkirchen, όπου ηττήθηκε με 3-0 από την Πόρτο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ