SERIE A

H Γιουβέντους έχει μπει σφήνα στην Άρσεναλ για τον Βλάχοβιτς

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τορίνο | 28 Αυγούστου 2021
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τορίνο | 28 Αυγούστου 2021 @2021 RICCARDO DE LUCA/AP IMAGES

Η Άρσεναλ θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο μέσα στο καταχείμωνο αποκτώντας τον Ντούσαν Βλάχοβιτς όμως φαίνεται πως δεν είναι μόνη της στο παιχνίδι για τον Σέρβο μπόμπερ, με την Γιουβέντους να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της.

Είναι μόλις 21 ετών όμως το νεαρό της ηλικίας δεν έχει εμποδίσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να κάνει εκπληκτικά πράγματα εδώ και καιρό στα ιταλικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα και να θεωρείται ένας από τους πλέον hot παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι.

Τα 41 γκολ που έχει βάλει με τη φανέλα της Φιορεντίνα στα τελευταία 62 παιχνίδια με τους βιόλα είναι ενδεικτικά της απίστευτης φόρμας του, όπως επίσης και το γεγονός πως με το γκολ του το βράδυ της Δευτέρας επί της Τζένοα (φοβερή λόμπα), έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης της που σκοράρει σε επτά διαδοχικά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, μετά τον Τζιλαρντίνο το 2008.

Η Άρσεναλ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται έντονα για το παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φιορεντίνα μέχρι το καλοκαίρι του 2023, και εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει πάνω από 50 εκατομμύριες λίρες για να κλείσει το deal, όμως σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Τζάκομο Σκουτέρο, δεν είναι οι κανονιέρηδες το πρώτο φαβορί για να γίνουν ο επόμενος σταθμός του δεινού στράικερ.

Αυτός είναι η Γιουβέντους, με το ρεπόρτερ να αποκαλύπτει πως οι διοικούντες τον τορινέζικο σύλλογο τα έχουν βρει σε όλα με τον μάνατζερ του παίκτη (ποσό για τη μεταγραφή, νόμιμες προμήθειες στον ίδιο) από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ έχουν ένα ακόμα ατού στη μάχη με τους Λονδρέζους για την απόκτησή του.

Το συν της βέκια σινιόρα είναι πως η επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στην Serie A και να φορέσει τη φανέλα της, με τον Βλάχοβιτς να φέρεται μάλιστα θετικός στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην "Γιούβε" ακόμα και αν εκείνη δεν προλάβει το τρένο του Champions League ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ