ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα για τις στοιχηματικές αποδόσεις

Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα για τις στοιχηματικές αποδόσεις

Η ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινά δυναμικά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυξάνεται και σας παρουσιάζουμε πώς διαμορφώνονται οι στοιχηματικές αποδόσεις των αγώνων.

Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται, τα "μπάνια του λαού" σιγά σιγά τελειώνουν και οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους και στον χειμώνα που έρχεται. Δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό και στο ποδόσφαιρο, αφού η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά.

Η Super League βρίσκεται αισίως στην 3η "στροφή" της, τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν όλα ξεκινήσει και ήδη έχουν γίνει ορισμένα σπουδαία ντέρμπι, ενώ άπαντες περιμένουν και τις διασυλλογικές διοργανώσεις (Champions League και Europa League).

Αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε, λοιπόν, ότι παράλληλα "εκτοξεύεται" και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού όσο περισσότερα ματς διεξάγονται, τόσο περισσότερες επιλογές υπάρχουν για τους παίκτες, ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα παιχνίδια. Ο χειμώνας αναμένεται "καυτός" στοιχηματικά και ο καθένας θα προσπαθήσει να κάνει τις σωστότερες επιλογές και να αυξήσει τα κέρδη του.

Πώς όμως διαμορφώνονται οι αποδόσεις των αγώνων; Αυτό το αέναο ερώτημα, το οποίο προφανώς και έχει την απάντησή του. Άλλωστε, οι αποδόσεις στα ματς είναι η διαρκής κουβέντα που γίνεται μεταξύ των παικτών.

Τι επηρεάζει τις αποδόσεις

Φανταστείτε, για παράδειγμα, να παίζει η Μπαρτσελόνα με την Χετάφε, οι Καταλανοί να είναι πλήρεις και ξαφνικά να προκύπτει ότι θα απουσιάσουν οι Μέσι και Σουάρες. Προφανώς, λοιπόν, η τιμή του άσου θα πρέπει να ανέβει λίγο προς το πάνω και να πέσει η τιμή στο διπλό. Ναι, δεν θα αλλάξει το φαβορί, ούτε θα υπάρξει τεράστια απόκλιση, όμως δεν γίνεται να παραμείνουν ίδιες οι τιμές, θα ήταν λάθος. Γι' αυτό και πρέπει το ρεπορτάζ των ομάδων να ελέγχεται μέχρι το τέλος και να μην αφήνονται τα παιχνίδια στην... τύχη τους.

Επιπλέον, η ελληνική αγορά δεν μπορεί να μην ελέγχει και τι γίνεται στο εξωτερικό, προσαρμόζοντας ανάλογα και τις δικές της αποδόσεις.

Δείτε ένας άκρως κατατοπιστικό στο οποίο ένας άνθρωπος του ΟΠΑΠ εξηγεί ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις αποδόσεις και πώς διαμορφώνονται αυτές:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ