ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Guardian: "Ο Κόντε είναι έτοιμος να συζητήσει με τη Γιουνάιτεντ για να διαδεχτεί τον Σόλσκιερ"

Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ίντερ κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 12 Μαΐου 2021
Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ίντερ κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 12 Μαΐου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι μετέωρος μετά την πανωλεθρία του 0-5 απέναντι στην Λίβερπουλ και σύμφωνα με την εφημερίδα "Guardian", ο Αντόνιο Κόντε έχει διάθεση να μπει σε συζητήσεις με τους κόκκινους διαβόλους για να διαδεχτεί τον Νορβηγό.

Καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί θυμίζει πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχεδόν 24 ώρες μετά το πατατράκ της ταπεινωτικής ήττας με 5-0 στο Ολντ Τράφορντ από την Λίβερπουλ (η πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας της απέναντι στην αιώνια αντίπαλό της) και είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει πάρει θέση, είτε για να στηρίξει είτε για να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν αρκετούς προπονητές να βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Guardian", οι αγγλικές σειρήνες ηχούν ήδη στα αυτιά του Αντόνιο Κόντε από τη στιγμή που ο Σόλσκιερ έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του στα αποδυτήρια, με τον Ιταλό να φέρεται μάλιστα θετικός στο ενδεχόμενο να συζητήσει με τους κόκκινους διαβόλους μεσούσης της σεζόν για να αναλάβει το τιμόνι τους.

"Ο Αντόνιο Κόντε είναι ανοιχτός στο να συζητήσει για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας αν απολυθεί ο Σόλσκιερ, την ώρα που αρκετοί παίκτες μέσα στα αποδυτήρια αμφισβητούν πλέον κατά πόσο μπορεί ο Σόλσκιερ να συνεχίσει στον πάγκο.

Αρκετές πηγές εντός των αποδυτηριών έχουν πει στην Guardian πως το 0-5 από την Λίβερπουλ εδραίωσε μία έλλειψη πίστης στον Σόλσκιερ, για το κατά πόσο είναι ικανός μάνατζερ για την Γιουνάιτεντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θεωρείται πως υστερεί ο 48χρονος στο τακτικό κομμάτι παρά το γεγονός πως έχει αρκετές συμπάθειες εντός του συλλόγου", τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, που προσθέτει τα εξής:

"Η Γιουνάιτεντ εξετάζει πλέον σοβαρά το μέλλον του Σόλσκιερ μετά τον απολογισμό του ενός μόνο βαθμού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην Premier League.

Ο Τζόελ Γκλέιζερ, που ηγείται των ιδιοκτητών της Γιουνάιτεντ, διαμένει στην Φλόριντα, που είναι πέντε ώρες πίσω από το Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε ίσως παρθεί κάποια απόφαση αργά το βράδυ της Δευτέρας. Ο διευθύνων σύμβουλος, Ρίτσαρντ Άρνολντ, ακούγεται πως έχει ακυρώσει όλα τα ραντεβού του για να έχει επαφές με τον Γκλέιζερ.

Ο Κόντε δεν έχει κάποια επίσημη επαφή με τον σύλλογο. Παρά το γεγονός πως ο Ιταλός είναι διστακτικός να αναλάβει μία θέση μεσούσης της σεζόν, θα έκανε μία εξαίρεση για την Γιουνάιτεντ καθώς θεωρεί τον σύλλογο μία ξεχωριστή ευκαιρία.

Πριν συμφωνήσει με τους ανθρώπους της, θα ήθελε πρώτα να αντιληφθεί τα πλάνα τους για την ομάδα". Υπενθυμίζεται πως ο Κόντε είναι χωρίς ομάδα μετά το διαζύγιό του με την Ίντερ το περασμένο Μάιο όταν και κατέκτησε το σκουντέτο με τους Μιλανέζους ενώ προηγουμένως είχε πανηγυρίσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο στο Νησί ως προπονητής της Τσέλσι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ