ΛΑΜΙΑ

Γρηγορίου: "Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση της Λαμίας απέναντι στον Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση της Λαμίας απέναντι στον Άρη ΙΝΤΙΜΕ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Λαμίας από τον Άρη στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, αλλά και στην αποβολή.

Η Λαμία ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη στο Αθανάσιος Διάκος. Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην κόκκινη κάρτα στον Ελευθεριάδη, χωρίς να σχολιάζει τη διαιτησία.

Ο προπονητής της Λαμίας αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια.

Αναλυτικά η δήλωση του Γρηγορίου:

"Δεν έχω άποψη δεν μπορώ να μιλήσω, αν ήταν δίκαιη η κόκκινη που δεχθήκαμε, ούτε για τη διαιτησία γενικά. Όταν παίζεις για 55-60 λεπτά με παίκτη λιγότερο με μια ομάδα όπως ο Άρης τα πράγματα είναι δύσκολα. Χάσαμε τις ευκαιρίες, ρισκάραμε με τον Αραμπούλι, ενώ χάσαμε μια ευκαιρία που θα είναι από τα highlights της χρονιάς (σ.σ.. Καραμάνου). Με έναν αντίπαλο όπως ο Άρης δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Εμάς μας δόθηκε και τη χάσαμε. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά στην προσπάθεια που κατέβαλαν και ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Πολύ καλή εμφάνιση και μηδέν βαθμούς".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ