ΠΑΟΚ

Γρανάδα και covid-19 ανησυχούν τον ΠΑΟΚ

Ο Αμπέλ Φερέιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ομόνοια
Ο Αμπέλ Φερέιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ομόνοια EUROKINISSI

Η Γρανάδα πηγαίνει από νίκη σε νίκη την ώρα που στην Ανδαλουσία σαρώνει η πανδημία του κορονοϊού κάνοντας ιδιαίτερο το ταξίδι του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Γρανάδα για το Europa League με την προσεχή αντίπαλο του να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επικράτησε εκτός έδρας της Χετάφε με 1-0 σε ένα σκληρό και μάλλον άτεχνο παιχνίδι με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άνχελ Μοντόρο.

Η Γρανάδα προηγείται στην βαθμολογία του ομίλου του μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα του Europa League επί της Αϊντχόφεν και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα όπως είπε και ο προπονητής της θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

«Θα πρέπει να αρχίσουμε πλέον να αναλύουμε τον ΠΑΟΚ. Είμαστε στη φάση των ομίλων όπου όλα οι αγώνες είναι πολύ απαιτητικοί. Το σημαντικό για μας είναι ότι στον αγώνα για το πρωτάθλημα τα δώσαμε όλα και πρέπει να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση του όσο γίνεται πιο σύντομα γιατί και ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι. Είναι γεγονός πως όταν αντιμετωπίζεις τους καλύτερους βελτιώνεσαι και εσύ και ελπίζω ότι από εδώ και πέρα σε όλη την καριέρα μου να δίνει η ομάδα μεσοβδόμαδα παιχνίδια» δήλωσε για το παιχνίδι της Πέμπτης ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την πόλη της Ανδαλουσίας, όπου ο κορονοιός βρίσκεται σε έξαρση και παίρνονται έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του και μετά το παιχνίδι δεν θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη αλλά θα ταξιδέψει κατευθείαν για το Αγρίνιο.

Η μεγάλη διασπορά του covid-19 στην Γρανάδα ανησυχεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που έχουν ήδη κάνει ταξίδι στην Ρωσία για τον αγώνα με την Κράσνονταρ και έχουν την εμπειρία για τα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν για να προστατέψουν τα μέλη της αποστολής.

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ