PREMIER LEAGUE

Γουότφορντ - Λίβερπουλ: Γκολάρα ο Σαλάχ, δύο γκολ σε δύο λεπτά οι Reds

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Λιντς | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Λιντς | 12 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Καταιγιστική είναι η Λίβερπουλ απέναντι στη Γουότφορντ, η οποία πέτυχε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά με τους Φιρμίνο και Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο σταρ να κάνει το 0-4 για τους Reds με ένα τρομερό γκολ, αδειάζοντας τρεις παίκτες των γηπεδούχων.

Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει και στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ απέναντι στη Γουόρφορντ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αν και πήγε στα αποδυτήρια με το "μαξιλαράκι" του 0-2 δεν επαναπαύτηκε και μέσα σε δύο λεπτά τετραπλασίασε τα τέρματά της, χάρη στα γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο και Μο Σαλάχ.

Στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης μετά την πάσα του Ρόμπερτσον και την προσπάθεια του Ντένις να κόψει, ο Φόστερ απέκρουσε σώζοντας την ομάδα του από αυτογκόλ, όμως το έκανε ασταθώς, με τη μπάλα να στρώνεται στο δρόμο του Φιρμίνο που με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3-0 για τους κόκκινους.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σαλάχ χόρεψε όλη την άμυνα της Γουότφορντ με ντρίμπλες και προσποιήσεις για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φόστερ με άψογο πλασέ με το δεξί. Γκολ σπάνιας ομορφιάς, ανάλογης κλάσης με αυτό που είχε πετύχει στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι πριν δύο εβδομάδες.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ