EURO

Γουόκερ για το ματς με την Ελλάδα: "Να τους πληγώσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα"

Γουόκερ για το ματς με την Ελλάδα: "Να τους πληγώσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα"
PRINT SCREEN

Ο Λίαμ Γουόκερ σε δηλώσεις του ενόψει της μονομαχίας της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, ανέφερε ότι ο στόχος της ομάδας είναι να πληγώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός Λίαμ Γουόκερ τόνισε ότι ο στόχος του Γιβραλτάρ κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024 είναι να πληγώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Παράλληλα ο παίκτης της Λίνκολν θυμήθηκε το γκολ που είχε βάλει στο 1-4 των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 και ελπίζει αυτή τη φορά να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Για τον όμιλο: "Όλες οι ομάδες είναι κορυφαίες. Δεν θα είναι κανένα παιχνίδι εύκολο. Είμαστε επικεντρωμένοι για τον αγώνα της Παρασκευής.

Η Ελλάδα θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, είναι μια καλή ομάδα που παίζει με πολύ πάθος. Εμείς έχουμε μια θετική εικόνα για την ομάδα μας. Ελπίζουμε να βγούμε στο γήπεδο και να τους πληγώσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το γκολ που έβαλε κόντρα στην Ελλάδα στην προηγούμενη μονομαχία τους: "Το θυμάμαι καθαρά αυτό το γκολ. Προερχόταν από κόρνερ, πριν καταλήξει σε μένα που ήμουν εκτός. Από τη στιγμή που είχα αυτή την ευκαιρία στο ένας εναντίον ένας, το κατάφερα. Ήταν ένα καλό γκολ, δυστυχώς δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Ήταν το πρώτο μου γκολ σε προκριματικά Μουντιάλ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα αυτή τη φορά".

Για το τι μπορούν να περιμένουν από τον ίδιο: "Αν η ευκαιρία έρθει για μένα θα προσπαθήσω να την πάρω. Είμαι επικεντρωμένος στο καλό αποτέλεσμα και όχι στο τι θα πετύχω εγώ".

TAGS EURO ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ