ΓΟΥΛΒΣ

Γουλβς: Τέλος η σεζόν για τον Νέτο, χάνει και το Euro 2020 με την Πορτογαλία

Ο Πέδρο Νέτο με τη φανέλα της Γουλβς σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Λιντς
Ο Πέδρο Νέτο με τη φανέλα της Γουλβς σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Λιντς © 2021 ALEX PANTLING/ASSOCIATED PRESS

Ο τραυματισμός του Πέδρο Νέτο στο ματς με την Φούλαμ αποδείχτηκε πολύ σοβαρός και ο Πορτογάλος εξτρέμ της Γουλβς θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και το Euro 2020.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται άδοξα και με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Πέδρο Νέτο. Ο 21χρονος εξτρέμ της Γουλβς τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του νικηφόρου (1-0) ματς της Γουλβς με την Φούλαμ την περασμένη Παρασκευή και όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Premier League θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

"Ο Πέδρο Νέτο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Φούλαμ και αφού είδε την κατάστασή του ένας ειδικός στα γόνατα γιατρός στο Λονδίνο, προγραμματίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μέσα στην εβδομάδα.

Δυστυχώς δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση πριν από την έναρξη της νέας σεζόν", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι λύκοι, κάτι που σημαίνει ουσιαστικά πως ο Νέτο θα χάσει τις επτά αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Premier League καθώς και τη συμμετοχή του στο Euro 2020 με την εθνική Πορτογαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νέτο ήταν φέτος ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχοντας να επιδείξει 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ, με την Γουλβς από την πλευρά της να έχει στερηθεί φέτος και τον Ραούλ Χιμένες που υπέστη κάταγμα στο κρανίο τον περασμένο Νοέμβριο σε ματς με την Άρσεναλ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που τον κράτησε εκτός γηπέδων για όλη τη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: © 2021 Alex Pantling/Associated Press

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ