ΓΟΥΛΒΣ

Γουλβς: Συμπαίκτης του Ποντένσε ο Γουίλιαν Ζοσέ

Ο Γουίλιαν Ζοσέ με τη φανέλα της Ρεάλ Σοθιεδάδ
Ο Γουίλιαν Ζοσέ με τη φανέλα της Ρεάλ Σοθιεδάδ Ⓒ 2017 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Παίκτης της Γουλβς ως το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γουίλιαν Ζοσέ, με την ομάδα της Premier League να τον αποκτάει δανεικό από την Ρεάλ Σοθιεδάδ για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην επίθεση με τον τραυματισμό του Ραούλ Χιμένες.

Κάτοιμος "Μολινό" για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν θα είναι ο Γουίλιαν Ζοζέ, με την Γουλβς να ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Ρεάλ Σοθιεδάδ για τον εξάμηνο δανεισμό του και να διατηρεί μάλιστα οψιόν για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 29χρονος Βραζιλιανος στράικερ μετράει 62 γκολ σε 170 συμμετοχές του με την ομάδα των Βάσκων από το 2016 και αποτελεί προσωπική επιλογή του Νούνο Εσπίριτο Σάντο για να καλύψει το κενό του Ραούλ Χιμένες στην επίθεση, με τον Μεξικανό να τραυματίζεται σοβαρά στα τέλη Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ο Ζοζέ βρήκε έξι φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τη φανέλα της Σοθιεδάδ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε εθνικό επίπεδο έχει φορέσει τη φανέλα της Κ-20 της Βραζιλίας με την οποία έχει κατακτήσει τον αντίστοιχο παγκόσμιο τίτλο.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ