PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Νιούκαστλ 1-1: Φιλί ζωής στο 89' για τις καρακάξες

Ο Ντανιέλ Ποντένσε σε προσπάθειά του με τη φανέλα της Γουλβς κόντρα στην Νιούκαστλ σε ματς της Premier League
Ο Ντανιέλ Ποντένσε σε προσπάθειά του με τη φανέλα της Γουλβς κόντρα στην Νιούκαστλ σε ματς της Premier League NICK POTTS/POOL PHOTO VIA AP

Η Γουλβς κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όμως δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Νιούκαστλ, με τον Χιμένες να ανοίγει το σκορ το 80' αλλά τον Μέρφι να απαντάει στο 89' (VIDEOS).

Γουλβς και Νιούκαστλ αποδείχτηκαν συνεπείς στη μίνι μεταξύ τους παράδοση αφού μετά το 1-1 που έφεραν στα δύο ραντεβού τους την περασμένη σεζόν, το ίδιο σκορ εμφανίστηκε και το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Prremier League.

Αν υπάρχει κάποια ομάδα που να δυσαρεστήθηκε περισσότερο από το αποτέλεσμα, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η Γουλβς, καθώς όχι μόνο ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα (16 -5 οι τελικές προσπάθειες, 63% - 37% η κατοχή μπάλας) αλλά και αυτή που άγγιξε τη νίκη ανοίγοντας το σκορ.

Δράστης για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο (βασικός ο Ντανιέλς Ποντένσε, αντικαταστάθηκε από τον Ανταμά Τραορέ στο 68') ήταν ο Ραούλ Χιμένες, με τον Μεξικανό φορ να οπλίζει με το δεξί του πόδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Ντάρλοου με εκπληκτικό σουτ (1-0).

Δεν ήταν όμως γραπτό να χαρίσει το τρίποντο στους λύκους όπως έκανε λίγες ημέρες νωρίτερα στην έδρα της Λιντς (1-0 με δικό του νικητήριο γκολ), αφού στο 89' ήρθε η ισοφάριση της Νιούκαστλ, με πανέξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζέικομπ Μέρφι που βρήκε δίχτυα σε ματς Premier League μετά από 1.009 ημέρες!

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπολί, Κόουντι, Κίλμαν, Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Νέβες (83' Μουτίνιο), Σάις (68' Μάρσαλ), Νέτο, Χιμένες, Ποντένσε (68' Τραορέ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Λιούις, Μέρφι, Σαρ, Λασέλς (88' Κάρολ), Ερνάντες, Φρέιζερ (78' Ζοέλιντον), Χέντρικ, Αλμιρόν, Γουίλσον, Σεν-Μαξιμίν (79' Λόνγκσταφ)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Άστον Βίλα - Λιντς 0-3 (55', 57', 74' Μπάμφορντ)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (18' Αντόνιο / 51' Φόντεν)

Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας 1-2 (90+5' Κέρνι / 8' Ρίντερβαλντ, 64' Ζάχα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 0-0

Λίβερπουλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1 (41' Φιρμίνο, 64' Ζότα / 13' πεν. Μπέργκε)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Σαουθάμπτον - Έβερτον 2-0 (27' Γουόρντ-Πράουζ, 35' Άνταμς)

Γουλβς- Νιούκαστλ 1-1 (80' Χιμένες / 89' Μέρφι)

Άρσεναλ - Λέστερ (21:15)

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Μπράιτον - Γουέστ Μπρομ (19:30)

Μπέρνλι - Τότεναμ (22:00)

Διαβάστε τη βαθμολογία της Premier League και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ