PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Γουέστ Μπρομ 2-3: Τεράστιο διπλό για τους μπάγκις

Οι Περέιρα και Ρόμπινσον πανηγυρίζουν γκολ της Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Γουλβς για την Premier League
Οι Περέιρα και Ρόμπινσον πανηγυρίζουν γκολ της Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Γουλβς για την Premier League Ⓒ 2021 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Η Γουέστ Μπρομ πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Premier League επικρατώντας 3-2 εκτός έδρας της Γουλβς με ανατροπή και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από τη γραμμή της σωτηρίας (VIDEOS).

"Είμαστε ακόμα ζωντανοί", μπορούν κάλλιστα να τραγουδούν οι παίκτες της Γουέστ Μπρομ το απόγευμα του Σαββάτου (16/1), με τους μπάγκις να πετυχαίνουν σπουδαία νίκη στο "Μολινό" με 3-2 απέναντι στην Γουλβς και να φτάνουν στους 11 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 17η της βαθμολογίας Μπράιτον.

Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις πήρε κεφάλι στο σκορ στο 8' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περέιρα, με την Γουλβς να πιέζει και να φτάνει στην ανατροπή πριν λήξει το ημίχρονο, με τον Φάμπιο Σίλβα να ισοφαρίζει στο 38' με όμορφο πλασέ και τον Μπολί να γράφει το 2-1 με κοντινό σουτ στο 43'.



Στο δεύτερο ημίχρονο έλαβε χώρα ωστόσο μία ακόμα ανατροπή, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς σε ισορροπία στο 52' με τον Ατζάγι (ο στόπερ της Γουέστ Μπρομ είχε σκοράρει και στα εκτός έδρας ματς με Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ χαρίζοντας τότε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του) και να αρπάζουν το τρίποντο με νέο εύστοχο πέναλτι του Περέιρα, στο 56ο λεπτό.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη των μπάγκις με τον Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο τους και η δεύτερη συνολικά στη φετινή Premier League σε σύνολο 19 αγωνιστικών, μετά από το 1-0 επί της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 28 Νοεμβρίου.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σεμέδο, Μπολί, Κόουντι (64' Ετ-Νουρί), Σαΐς, Νέβες (60' Γκιμπς-Γουάιτ), Ντεντόνκερ, Μουτίνιο (79' Κουτρόνε), Τραορέ, Νέτο, Σίλβα

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μπάτον, Ο'Σι, Ατζάγι, Μπάρτλεϊ, Γκιμπς, Σνόντγκρας, Σόγερς, Λίβερμορ, Γκροσίτσκι (69' Ρόμπσον-Κανού), Περέιρα (83' Φέρλονγκ), Ρόμπινσον

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Γουλβς - Γουέστ Μπρομ 2-3 (38' Σίλβα, 43' Μπολί / 8' πεν. 56' πεν. Περέιρα, 52' Ατζάγι)

Λιντς - Μπράιτον (17:00)

Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι

Φούλαμ - Τσέλσι (19:30)

Λέστερ - Σαουθάμπτον (22:00)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (16:00)

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας (21:15)

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Άρσεναλ - Νιούκαστλ (22:00)

* Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Άστον Βίλα - Έβερτον.

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ