ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Νοκ-άουτ από το ματς με την Λίβερπουλ ο Αντόνιο

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Μικαΐλ Αντόνιο, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι σε αγώνα των δύο ομάδων για την Premier League
Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Μικαΐλ Αντόνιο, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι σε αγώνα των δύο ομάδων για την Premier League JUSTIN TELLIS, POOL VIA AP

O τραυματισμός του Μικαΐλ Αντόνιο στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι αποδείχτηκε σοβαρός όπως αποκάλυψαν οι εξετάσεις, με τον αρχισκόρερ της Γουέστ Χαμ να είναι υποχρεωμένος να μείνει για τουλάχιστον έναν μήνα εκτός δράσης.

Η Γουέστ Χαμ τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στην Premier League, με νίκες απέναντι σε Γουλβς (4-0 εντός) και Λέστερ (3-0 εκτός) και ισοπαλίες κόντρα σε Τότεναμ (3-3 εκτός) και Μάντσεστερ Σίτι (1-1 εντός) και ένας από τους πλέον σημαντικούς παίκτες της αυτό το διάστημα είναι ο Μικαΐλ Αντόνιο.

Ο 30χρονος φορ μετράει ήδη τρία γκολ στο φετινό πρωταθλήμα όπου μοιάζει να αγωνίζεται με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη σεζόν (είχε 8 γκολ στα επτά τελευταία ματς και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή των Λονδρέζων στη μεγάλη κατηγορία) ενώ ήταν εκείνος που χάρισε ουσιαστικά το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι με το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε το περασμένο Σάββατο.

Ωστόσο, από το συγκεκριμένο ματς ο Άγγλος επιθετικός βγήκε λαβωμένος (αποχώρησε τραυματίας στο 52' της αναμέτρησης) και δεν κατάφερε να αποφύγει τη ζημιά. Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση δεύτερου βαθμού στον δικέφαλο και αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έναν μήνα, ενώ ίσως χρειαστούν και 6 εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στη δράση.

Αναμφισβήτητα, αυτό είναι σημαντικό πλήγμα ενόψει μάλιστα του δύσκολου ματς του Σαββάτου (31/10) στο Άνφιλντ κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ για την 7η αγωνιστική, με τα σφυριά να έχουν ως μοναδική εναλλακτική λύση για την περίπτωση του σέντερ φορ τον Σεμπαστιάν Αλέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ