ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Goal: "Ο Μέσι ζήτησε να παγώσουν οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ για ένα χρόνο"

Goal: "Ο Μέσι ζήτησε να παγώσουν οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ για ένα χρόνο"
@2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από το περιβάλλον του να "παγώσει" τις διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ για ένα χρόνο.

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και το μέλλον του είναι αβέβαιο. Από τη μια, ο Αργεντινός σούπερ σταρ θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όπως είπε και ο πατέρας του Ζόρζε Μέσι μετά τη συνάντηση με τον Τζουάν Λαπόρτα, όμως υπάρχουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Από την άλλη, ο Αργεντινός έχει μια σούπερ δελεαστική προσφορά από την Αλ Χιλάλ, η οποία του προσφέρει ένα ποσό που αρχίζει από τα 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και μπορεί να φτάσει τα 600. Δημοσίευμα της ισπανικής έκδοσης του goal, αναφέρει ότι ο "Pulga" ζήτησε από το περιβάλλον του να βάλει τις διαπραγματεύσεις στο ψυγείο για ένα χρόνο και να επανέλθουν το 2024.

Η απάντηση που έλαβε το περιβάλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ από τους ανθρώπους της Αλ Χιλάλ είναι ότι το 2024 η πρόταση δεν θα είναι ίδια και θα είναι μειωμένες οι παροχές και οι απολαβές του Αργεντινού. Φυσικά αυτές οι δύο επιλογές δεν είναι οι μοναδικές που έχει ο Μέσι, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαντάζουν ως οι επικρατέστερες.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ