ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Σαουδική Αραβία γράφουν για εμπλοκή στο θέμα Τζιοβίνκο, όμως ο Ιταλός συζητά τη λύση του συμβολαίου

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο
Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο AP PHOTO/KEVIN HAGEN

Δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο λόγω διαφοράς στις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, την ώρα που οι εκπρόσωποι του παίκτη συζητούν με την Αλ Χιλάλ τη λύση του συμβολαίου του.

Το αραβικό Goal.com αναφέρει σε δημοσίευμα του ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο έχουν πλέον "ναυαγήσει", γιατί δεν προκύπτει συμφωνία για τις ετήσιες αποδοχές του ποδοσφαιριστή.

"Ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο αποσύρθηκε από τις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ. Οι δυο πλευρές διαφωνούν για το ύψος των ετήσιων αποδοχών του", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

Μάλιστα οι Άραβες τονίζουν ότι η συγκεκριμένη εμπλοκή μπορεί να χαλάσει την επικείμενη μεταγραφή του Ματέους Περέιρα, τον οποίο η Αλ Χιλάλ έχει συμφωνήσει αλλά δεν μπορεί να εντάξει στο ρόστερ της καθώς έχει συμπληρώσει τις θέσεις των ξένων που δικαιούται να έχει.

Μεταξύ Αλ Χιλάλ και Τζιοβίνκο οι διαπραγματεύσεις

Η αλήθεια είναι οι διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή γίνονται μεταξύ της Αλ Χιλάλ και του Τζιοβίνκο. Οι δυο πλευρές συζητούν το ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει ο Ιταλός για να "σπάσει" το συμβόλαιο του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Οι διαπραγματεύσεις αυτές αφορούν άμεσα τον ΠΑΟΚ γιατί από αυτές και την αποζημίωση που θα πάρει ο Τζιοβίνκο θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό και το συμβόλαιο που θα του δώσει ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές με τον χρόνο να κυλά υπέρ του ποδοσφαιριστή –και κατ' επέκταση και του ΠΑΟΚ- καθώς η Αλ Χιλάλ είναι αυτή που θέλει να εντάξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τον Βραζιλιάνο Περέιρα στο ρόστερ της.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ