ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Globe Soccer Awards 2021: Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Βέλγιο για το Nations League | 10 Οκτωβρίου 2021
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Βέλγιο για το Nations League | 10 Οκτωβρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποχαιρετάει το 2021 με έναν ακόμα σπουδαίο τίτλο στο ενεργητικό του, καθώς αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στο πλαίσιο των Globe Soccer Awards.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πανηγύρισε τον περασμένο Ιούλιο την κατάκτηση του Euro 2020 όντας στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας και λίγους μήνες αργότερα ήρθε η ώρα να κατακτήσει ένα ακόμα σπουδαίο βραβείο, για το γεγονός πως οδήγησε την σκουάντρα ατζούρα στην κορυφή της Ευρώπης σε εθνικό επίπεδο, μετά από το μακρινό 1968.

Πρόκειται για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς, που δόθηκε μέσα από τα Globe Soccer Awards που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στο Ντουμπάι, με τον "Μάντσιο" να νικάει στη σχετική ψηφοφορία τους Ντιντιέ Ντεσάμπ (Γαλλία), Χάνσι Φλικ (Μπάγερν/Γερμανία), Πεπ Γκουαρδιόλα (Μάντσεστερ Σίτι), Λιονέλ Σκαλόνι (Αργεντινή) και Τόμας Τούχελ (Τσέλσι).

"Ευχαριστώ για το βραβείο. Είμαι ικανοποιημένος που το λαμβάνω σε αυτή τη φανταστική πόλη. Πάντα πιστεύαμε στην εθνική Ιταλίας πως μπορούσαμε να πάρουμε το βραβείο", δήλωσε ο έμπειρος Ιταλός προπονητής, παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ