ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γλίτωσε το φιάσκο η Μπαρτσελόνα, 0-2 την Κορνεγιά στην παράταση

Barcelona's Ousmane Dembele, left, vies for the ball with Agus Medina during a Spanish Copa del Rey round of 32 soccer match between Cornella and FC Barcelona at the Nou Municipal stadium in Cornella, Spain, Thursday, Jan. 21, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ντεμπελέ έκανε το 0-1 για τη Μπαρτσελόνα απέναντι στην Κορνεγιά Ⓒ 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα δεν την... πάτησε όπως η Ρεάλ, αν και τα χρειάστηκε. Αφού έχασε δύο πέναλτι στην κανονική διάρκεια, κατάφερε να αποκλείσει την Κορνεγιά στην παράταση (0-2) και να περάσει στους "16" του Copa del Rey. (VIDEO)

Η Κορνεγιά είχε αποκλείσει στο Copa del Rey την Ατλέτικο και ο δρόμος την έφερε στους "32" με τη Μπαρτσελόνα. Το βράδυ της Τετάρτης (20/1) η Ρεάλ υπέστη κάζο, αφού έμεινε εκτός από την Αλκογιάνο, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Η Μπάρτσα μετά από αυτά ήταν υποχρεωμένη να είναι υποψιασμένη. Και μπορεί να προκρίθηκε τελικά στους "16" (νίκη 0-2), αλλά τα... χρειάστηκε. Απέναντι στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας έχασε δύο πέναλτι στην κανονική διάρκεια, με Πιάνιτς (39') και Ντεμπελέ (80'). Ο γκολκίπερ της Κορνεγιά, Ραμόν, κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η Κορνεγιά δεν άντεξε. Ο Ντεμπελέ στο 92' με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ραμόν.

Στο 118' ο Εστέγιες άφησε με δέκα παίκτες την Κορνεγιά και τελικά στο 121' ο Μπρέθγουεϊτ από κοντά έγραψε το τελικό 0-2, μετά από πάσα του Πέδρι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο, Μινγκέθα, Αραούχο, Λανγκλέ, Φίρπο, Τρινκάο (74' Πέδρι), Πιάνιτς, Μορίμπα (74' Μπουσκέτς), Πουτζ (46' Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (102' Ντε Λα Φουέντε), Μπρέθγουεϊτ.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ "16"

Αλκογιάνο (Segunda B)

Ναβαλκαρνέρο (Segunda B)

Αλμερία (Segunda Division)

Ράγιο Βαγιεκάνο (Segunda Division)

Ζιρόνα (Segunda Division)

Μπιλμπάο

Γρανάδα

Οσασούνα

Μπέτις

Σοσιεδάδ

Σεβίλλη

Βαγιαδολίδ

Βιγιαρεάλ

Μπαρτσελόνα

ⓒ 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ