ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκρίλις: "Στη Σίτι είναι πολύ πιο δύσκολα απ' όσο νόμιζα"

Ο Τζακ Γκρίλις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι
Ο Τζακ Γκρίλις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι @ 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Τζακ Γκρίλις τόνισε στη συνέντευξή του στο Sky Sports πως το επίπεδο στη Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο δύσκολο από ό,τι αρχικά είχε εκτιμήσει, υποστηρίζοντας ότι έχει ακόμα να προσφέρει πολλά.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε από την Άστον Βίλα τον Τζακ Γκρίλις. Ο 25χρονος Άγγλος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πολίτες μέχρι το 2027, έπειτα από επτά χρόνια στη Βίλα, με τη μεταγραφή του να χαρίζει στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ 117,5 εκατ. ευρώ. κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο Νησί.

Μέχρι στιγμής, ο Γκρίλις, που αποτελεί τη βασική επιλογή του Πεπ Γκουαρδιόλα για το αριστερό άκρο της επίθεσης, έχει καταγράψει 20 συμμετοχές, πετυχαίνοντας γκολ, ενώ έχει μοιράσει και ισάριθμες ασίστ.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο 25χρονος χαφ τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports πως έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στη Σίτι, ενώ παραδέχθηκε ότι το επίπεδο δυσκολίας είναι μεγάλο εν αντιθέσει με αυτό που υπολόγιζε.

"Μέχρι στιγμής τα έχω πάει καλά. Έχω πολλά περισσότερα να δώσω. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό,τι νόμιζα ότι θα ήταν. Ακόμα μαθαίνω και με μένα. Θέλω να σκοράρω περισσότερα γκολ και να βάλω περισσότερους στόχους την επόμενη χρονιά.

Είναι τρελό γιατί τα στάνταρ εδώ είναι τόσο υψηλά εντός και εκτός γηπέδου. Είναι απίστευτο και γι' αυτό ήταν τόσο επιτυχημένοι όλα αυτά τα χρόνια", υποστήριξε αρχικά ο Γκρίλις και πρόσθεσε:

"Όταν έχεις αποκτηθεί για τόσα χρήματα και περνάς μια δύσκολη κατάσταση, οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν αξίζεις τα χρήματα, πού είναι τα γκολ, πού είναι οι ασίστ; Το καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να το δω ως προνόμιο ότι η ομάδα ήθελε να ξοδέψει τόσα χρήματα για μένα και ελπίζω να τα ξεπληρώσω με γκολ και τρόπαια.

Το να παίζεις στο Champions League είναι τελείως διαφορετικό από την Premier League. Δεν είχα παίξει ποτέ στην Ευρώπη πριν και το ήθελα πολύ. Είναι απίστευτο να ακούς τον ύμνο του Champions League, σε κάνει να τσιμπάς τον εαυτό σου. Είναι ένα τρόπαιο που οι παίκτες εδώ πραγματικά θέλουν να κερδίσουν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ