ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκρίλις: "Σωστά δέχομαι κριτική, θα έπρεπε να βάζω πιο πολλά γκολ και να δίνω πιο πολλές ασίστ"

Γκρίλις: "Σωστά δέχομαι κριτική, θα έπρεπε να βάζω πιο πολλά γκολ και να δίνω πιο πολλές ασίστ"
@2022 MORRY GASH/AP IMAGES

Ο Τζακ Γκρίλις πανηγύρισε επί της Γουλβς το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι και στις δηλώσεις του παραδέχτηκε πως δέχεται δικαίως κριτική, αφού θα έπρεπε να έχει περισσότερα γκολ και ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2021 η μετακίνηση του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα στην Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε όλη την ποδοσφαιρική Αγγλία από τη στιγμή που οι πολίτες έδωσαν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, ο πακτωλός χρημάτων που δαπανήθηκε από τους πρωταθλητές Αγγλίας για τον διεθνή μεσοεπιθετικό δεν έφερε την ανάλογη συγκομιδή, με τον 27χρονο άσο να μετράει 38 συμμετοχές και μόλις 6 γκολ με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ.

Φέτος, ήταν άσφαιρος στα πρώτα του πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις όμως το απόγευμα του Σαββάτου (17/09) έσπασε το ρόδι σκοράροντας στα 55'' του εκτός έδρας αγώνα με την Γουλβς και ανοίγοντας το δρόμο για το άνετο 3-0 στο "Μολινό", με τον Γκρίλις να αναφέρεται στην κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα και να κάνει την αυτοκριτική του.

"Απολαυσα το γκολ μου, είχα να σκοράρω αρκετό καιρό, από το ματς με την Γουέστ Χαμ στο φινάλε της περυσινής σεζόν. Είναι όμορφο να ακούω ωραία λόγια από τον Γκουαρδιόλα.

Είναι πολύ καλός μαζί μου και οφείλω να τον ευχαριστήσω που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω με την Γουλβς μετά από την εμφάνισή μου την περασμένη Τετάρτη με την Ντόρτμουντ, που δεν ήταν η καλύτερη", δήλωσε αρχικά ο Γκρίλις, για να προσθέσει με νόημα:

"Είναι σωστό που δέχομαι κριτική, θα έπρεπε να έχω πετύχει περισσότερα γκολ και να έχω δώσει περισσότερες ασίστ. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να σκοράρω και να βγάζω ασίστ.

Πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα μιλάει για μένα λόγω των χρημάτων που δόθηκαν για την αγορά μου. Εάν κοιτάξετε πάντως κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, δεν έχω σκοράρει πολλά γκολ.

Είναι κάτι που θέλω να προσθέσω στο παιχνίδι μου και ευτυχώς με αυτή την ομάδα και μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς, μπορώ να το κάνω".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ