ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Γκούτι: "Θα έπαιρνα Νεϊμάρ και Εμπαπέ στην Ρεάλ, θα άφηνα Γκριεζμάν στην Μπάρτσα "

Νεϊμάρ και Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί σε αγώνα του Champions League
Νεϊμάρ και Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί σε αγώνα του Champions League κόντρα στην Αταλάντα DAVID RAMOS/POOL PHOTO VIA AP

Ο Γκούτι αποκάλυψε το δίδυμο παικτών που θέλει να δει με τη φανέλα της Ρεάλ αλλά και τον παίκτη που δεν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα ενώ επέλεξε έναν παίκτη από κάθε ομάδα που εκτιμάει ότι μπορεί να ξεχωρίσουν στο επικείμενο Clasico.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστροφα για την πρώτη φετινή τους μάχη, το ερχόμενο Σάββατο (24/10, 17:00) στο "Καμπ Νόου" και το εντυπωσιακό είναι πως αμφότερες επιζητούν τη νίκη όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς και για το γόητρο αλλά για επουλώσουν τις σοβαρές πληγές τους.

Οι Καταλανοί μετρούν 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος (0-0 με Σεβίλλη εντός, 0-1 με Χετάφε εκτός) ενώ τα πράγματα για τους Μαδριλένους είναι ακόμα χειρότερα αφού ηττήθηκαν διαδοχικά στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" από την Κάντιθ για την La Liga (1-0) και από την Σαχτάρ για το Champions League (3-2).

Λίγο πριν από τη μεγάλη μάχη, κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του ο Γκούτι, που μετράει πάνω από 500 συμμετοχές αλλα και 5 πρωταθλήματα και 3 Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ, με τον Ισπανό παλαίμαχο μέσο να αναφέρεται στους παίκτες που θα ήθελε να δει στους μερένγκες για να την ανεβάσουν επίπεδο.

Ο Γκούτι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ μαζί με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν
Ο Γκούτι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ μαζί με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

"Θα υπέγραφα τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Εμπαπέ αν ήμουν στην Ρεάλ, ενώ για την Μπαρτσελόνα δεν θα έπαιρνα κάποιον, θα ήθελα μόνο να παραμείνει ο Γκριεζμάν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκούτι, που δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει τη σπόντα του για τη μέχρι τώρα (όχι ιδιαίτερα καθοριστική) προσφορά του Γάλλου στους μπλαουγκράνα.

Κληθείς δε να σχολιάσει το ποιος παίκτης μπορεί με την απόδοσή του να κρίνει το αποτέλεσμα του επικείμενου Clasico:, είπε: "Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες για αυτό το ματς, αλλά θα πάω στους νεαρούς.

Σίγουρα είναι ο Άνσου Φάτι από πλευράς Μπαρτσελόνα ενώ από την Ρεάλ μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Βινίσιους Ζούνιορ. Πρόκειται για δύο πολύ ταλαντούχους παίκτες που αναμένεται να προσφέρουν πολλά στην La Liga".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ