ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκούτι: "Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Μπαρτσελόνα, απολαμβάνω να τη βλέπω να χάνει"

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι
Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι PRINT SCREEN TWITTER: EL LARGUERO

Ο παλαίμαχος σταρ της Ρεάλ Γκούτι παρουσιάστηκε απόλυτα αρνητικός στο ενδεχόμενο να προπονήσει οποιαδήποτε στιγμή την Μπαρτσελόνα μετά από ερώτηση που του έγινε, τονίζοντας αντιθέτως ότι λατρεύει να βλέπει τους "μπλαουγκράνα" να χάνουν.

Πολλές είναι οι συζητήσεις γύρω από το θέμα της διαδοχής του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τους πρώτους πιθανούς υποψήφιους να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους. Μάλιστα, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Γκούτι ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το αν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα", με τον ίδιο να απαντάει: "γιατί όχι;", γεγονός που συζητήθηκε ιδιαίτερα στην Ισπανία.

Έχοντας ωστόσο, περάσει μία ζωή στη Μαδρίτη, καθώς φορούσε τη φανέλα των "μερένγκες" από το 1986 μέχρι και το 2010, αλλά υπήρξε και πέντε χρόνια προπονητής των ακαδημιών της (2013-2018) θέλησε να βάλει στη συνέχεια τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για χιούμορ, αλλά και ότι απολαμβάνει να βλέπει την Μπαρτσελόνα να χάνει.

"Προφανώς δεν θα πήγαινα. Ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα το έκανα ποτέ και πολύ περισσότερο τώρα με το χάος που έχουν δημιουργήσει. Μου αρέσει να βλέπω την Μπάρτσα να χάνει. Είναι πολύ μεγάλη η ένταση μεταξύ διοίκησης και του προπονητή. Ο Κούμαν δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την όλη κατάσταση, αλλά θα τύχει της μοίρας, που επιφυλάσσεται για όλους τους προπονητές. Θα φύγει αυτός και όχι ο καπετάνιος του σκάφους", ανέφερε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser.

Παράλληλα, στάθηκε και στις εξελίξεις στη μετά-Μέσι εποχή: "Η ζωή εκεί έχει γίνει πολύ δύσκολη. Όποιος και αν ήταν πρόεδρος θα δυσκολευόταν αφάνταστα. Η αποχώρηση του Μέσι ήταν ένα τεράστιο χτύπημα, έγινε ακόμα πιο σκληρό από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να κάνουν κάποια σημαντική μεταγραφική κίνηση λόγω έλλειψης ρευστότητας. Η κατάσταση απαιτεί υπομονή, αλλά δεν ξέρω αν την έχουν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ