ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ψέματα πως θέλουμε τον Νεϊμάρ, αφήστε τον να δείξει το τεράστο ταλέντο του στην Παρί"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 15 Μαΐου 2022
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 15 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν την Μάντσεστερ Σίτι να κινείται για την απόκτηση του Νεϊμάρ, με τον Καταλανό να ζητάει από τους δημοσιογράφους να αφήσουν ήσυχο τον Βραζιλιάνο.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη προχωρήσει σε δύο εντυπωσιακές μεταγραφές, αυτές των Χάλαντ (από Ντόρτμουντ)και Φίλιπς (από Λιντς), όμως σύμφωνα με την "Parisien" φυλάει το καλύτερο για τη συνέχεια των μεταγραφών, κάνοντας κίνηση για τον Νεϊμάρ.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν διάγει την καλύτερη περίοδό του στην Παρί, δεν υπάρχει διάθεση από πλευράς των πρωταθλητών Αγγλίας να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να σπεύσει να σβήσει τη φωτιά που άναψε αναφορικά με τον Νεϊμάρ μέσω δηλώσεών του:

"Λυπάμαι για αυτά που γράφουν γιατί δεν είναι αλήθεια. Ο Νεϊμάρ είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και από τις πληροφορίες που έχω, πρόκειται για ένα θαυμάσιο παιδί.

Ας τον αφήσουμε όμως ήσυχο, ας τον αφήσουμε να εκφράσει το τεράστιο ταλέντο του στην Παρί με τον Μέσι. Φαίνεται πως η Μάντσεστερ Σίτι αποκτάει κάθε σεζόν 150 παίκτες και ότι ενδιαφέρεται για όλους.

Δεν είναι αλήθεια όμως και λυπάμαι για αυτό που γράφτηκε για τον Νεϊμάρ", τόνισε με δηλώσεις ο Καταλανός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ