ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Θα κάνουμε ροτέισον με Ολυμπιακό"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League AP PHOTO/RUI VIEIRA, POOL

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξήρε την παρουσία των Ρούμπεν Ντίας και Εμερίκ Λαπόρτ στο κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Σέφιλντ και παράλληλα προανήγγειλε αρκετές αλλαγές στην 11άδα των πολιτών στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη νίκη με 1-0 στο "Μπράμαλ Λέιν" με γκολ του Γουόκερ και θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα τέρματα αν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, ωστόσο αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στον Πεπ Γκουαρδιόλα από την εμφάνιση της ομάδας του για την 7η αγωνιστική της Premier League ήταν η άμυνά της.

Συγκεκριμένα, η εξαιρετική συνεργασία που είχαν στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Ρούμπεν Ντίας και Εμερίκ Λαπόρτ και που είχε ως αποτέλεσμα η Σέφιλντ να έχει μόνο μία τελικη προσπάθεια εντός εστίας σε όλο το ματς, με τον Καταλανό τεχνικό να αποθεώνει τον Πορτογάλο και τον Γάλλο.

"Ντίας και Λαπόρτ έχουν παίξει μαζί στα τελευταία παιχνίδια και τα έχουν πάει εξαιρετικά. Αυτό είναι σημαντικό για μας. Ο Ντίας έχει προσαρμοστεί καλά και μας δίνει προσωπικότητα και ποιότητα στην αμυντική γραμμή.

Μαζί παίζουν πραγματικά καλά. Υποφέραμε την περυσινή σεζόν όταν δεν είχαμε δύο στόπερ που να μας δίνουν σταθερότητα", τόνισε ο Γκουαρδιόλα, που την ίδια ώρα πάντως δεν δίστασε να αποκαλύψει πως απέναντι στον Ολυμπιακό θα προβεί σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε μεγάλο ροτέισον, αλλά έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες, είναι αδύνατο να παίζουν σε κάθε ματς μαζί οι Ντίας και Λαπόρτ.

Μας ικανοποίησε το πώς έπαιξαν μαζί αυτοί οι δύο αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό, πρέπει να σκεφτώ να κάνω αλλαγές και να προχωρήσω σε ροτέισον στην ομάδα. Είναι πολλά τα παιχνίδια, πέντε μέσα σε 16 ημέρες".

Υπενθυμίζεται πως η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης στο "Έτιχαντ" τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και πέντε ημέρες αργότερα (8/11) θα φιλοξενήσει στο ίδιο γήπεδο την Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ