ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Αν δεν νικήσουμε είμαι αποτυχημένος, αν προκριθούμε θα είμαι ο καλός Πεπ"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ για το Champions League
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ για το Champions League @ 2021 LASZLO BALOGHR/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ, σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τι θα σημαίνει η πρόκριση γι' αυτόν και την ομάδα του.

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι για το δεύτερο σκέλος των προημιτελικών του Champions League και ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βάλει γκολ οπωσδήποτε, αν θέλει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Παράλληλα τόνισε ότι θα θεωρείται επιτυχημένος αν προκριθεί και αποτυχημένος αν αποκλειστεί, καθώς δεν έχει ακόμα καταφέρει να προκριρθεί με τους "πολίτες" στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να έχουν τη σωστή ψυχολογία, αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουαρδιόλα: "Στα 26 από τα τελευταία 27 παιχνίδια η Ντόρτμουντ έχει σκοράρει, οπότε πρέπει να βάλουμε γκολ. Αν δεν νικήσουμε θα είμαι αποτυχημένος, αν περάσουμε θα είμαι ο καλός Πεπ".

"Θα κάνουμε ό,τι κάνουμε όλη τη χρονιά, θα παίξουμε έναν αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε να νικήσουμε, πρέπει να το αξίζουμε και να το επιδιώξουμε. Θα ήταν καλύτερα αν δεν είχαν σκοράρει (σ.σ. στο πρώτο ματς), αλλά ήταν σίγουρο ότι θα είχαν ευκαιρίες".

"Έχουν τα όπλα για να σκοράρουν, το ίδιο όμως κι εμείς. Ξέρουν νομίζω ότι δεν πρόκειται να αμυνθούμε. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε την ποιότητά μας για να νικήσουμε".

"Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματα, ότι συμβαίνει σε ένα παιχνίδι, πολλά μπορούν να συμβούν. Οι παίκτες μου είναι άνθρωποι, με συναισθήματα και διάφορες καταστάσεις που περνάνε. Ο κόσμος το ξεχνάει αυτό. Μετά από 27 νίκες σε 29 παιχνίδια έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Θα ήμουν τρελός".

Photo Credits: © 2021 Laszlo Baloghr/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ