ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Πέναλτι το χέρι του Ρόδρι, αλλά μπορώ να αναθεωρήσω πολλά περιστατικά"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ερωτηθείς την Τρίτη (1/3) εκ νέου για το χέρι του Ρόδρι μετά και την συγνώμη του επικεφαλής διαιτησίας στην Έβερτον υποστήριξε πως όντως υπάρχει πέναλτι αλλά σημείωσε πως δεν μπορεί να παίξει ρόλο για όλη τη σεζόν και τόνισε πως θα μπορούσε να αναθεωρήσει πολλά περιστατικά.

Το χέρι του Ρόδρι στο Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι το οποίο δεν δόθηκε πήρε άλλες διαστάσεις την Τρίτη (1/3) μετά και τη συγνώμη του επικεφαλής διαιτησίας Μάικ Ράιλι ο οποίος αναγνώρισε πως υπήρξε χέρι, άρα πέναλτι, και ζήτησε συγνώμη από την Έβερτον και τον Λάμπαρντ.

Λίγες ώρες αργότερα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ρωτήθηκε ξανά για το ποια επίπτωση μπορεί να έχει το πέναλτι που δεν δόθηκε σε όλη τη σεζόν.

Με τον Ισπανό τεχνικό να σημειώνει πως ναι μεν υπάρχει πέναλτι και να τονίζει πως ο ίδιος θα μπορούσε να αναθεωρήσει πολλά περιστατικά;

"Σε όλη τη σεζόν; Αυτό το επεισόδιο θα υπαγορεύσει όλη τη σεζόν; Σίγουρα. Θα αναθεωρήσω πολλά περιστατικά φίλε μου. Η πάσα στον Ντέλε Άλι δείχνει να είναι οφσάιντ, αν δεν είναι, υπάρχει πέναλτι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ