ΑΓΓΛΙΑ

Γκουαρδιόλα: "Ο Κλοπ με βοήθησε να γίνω καλύτερος προπονητής, έχω ανέβει επίπεδο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ © 2018 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εκθείασε τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ και παραδέχθηκε ότι ο Γερμανός τον έχει βοηθήσει να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος προπονητής.

Η Λίβερπουλ την Κυριακή (3/10, 18:30, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE στο SPORT24) θα προσπαθήσει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι να πάρει το τρίποντο και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης στο Άνφιλντ ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο και εκθείασε.

Μάλιστα, ο Ισπανός τόνισε πως μέσα από τις μονομαχίες των ομάδων τους, ο Γερμανός τεχνικός τον βοήθησε να βελτιωθεί και να εξελιχθεί στο κομμάτι αυτό, ανεβάζοντας το επίπεδό του.

"Ο Κλοπ και οι ομάδες που δημιούργησε με βοήθησαν να γίνω καλύτερος προπονητής. Να ανεβάσω το επίπεδό μου, να αποδείξω τι αξίζω, να γίνω καλύτερος σε αυτό που κάνω και να προσπαθήσω να νικήσω τις ομάδες του. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι ακόμα σε αυτό το level. Γιατί υπάρχουν συγκεκριμένοι προπονητές που προσπαθούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά και πρέπει να δουλέψεις και να βελτιωθείς για να τους κερδίσεις.

Νομίζω ότι τα παιχνίδια μας ήταν ελκυστικά γιατί έχουμε και οι δύο έναν κοινό στόχο: να φτάσουμε στην κορυφή και να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο, αλλά ο τελικός στόχος είναι ο ίδιος".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ