ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Εβρά είπε ότι δεν θέλω παίκτες με προσωπικότητα μήπως και δουλέψει στη Γιουνάιτεντ"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Σίτι σε ματς Champions League κόντρα στην Ρεάλ | 16 Απριλίου 2022
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Σίτι σε ματς Champions League κόντρα στην Ρεάλ | 16 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Οι δηλώσεις του Πατρίς Εβρά περί επιθυμίας του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην έχει παίκτες ηγέτες στις ομάδες του, μεταφέρθηκαν στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Γάλλος και το επέστρεψε εξίσου εντυπωσιακά.

Ο Πατρίς Εβρά έκλεψε την παράσταση μιλώντας την Τρίτη (10/5) στην μαδριλένικη "Marca" αφού κληθείς να σχολιάσει την αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει το Champions League, ανέφερε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλει να έχει παίκτες με προσωπικότητα αλλά να είναι αυτός ο ηγέτης, κάτι που το "πληρώνουν" οι πολίτες στις δύσκολες στιγμές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία και μετέφεραν στον Γκουαρδιόλα τις δηλώσεις του Γάλλου παλαίμαχου μπακ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τον αγώνα με την Γουλβς, με τον Καταλανό να "σφάζει με το βαμβάκι" τον άλλοτε παίκτη της Γιουνάιτεντ υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ψάχνει να βρει θέση στους κόκκινους διαβόλους.

"Δεν θέλω προσωπικότητες στο γήπεδο; Λοιπόν. Δεν συμφωνώ Πατρίς. Χρειάζομαι προσωπικότητες και καλούς παίκτες στο γήπεδο. Δεν το διάβασα ούτε ήξερα τι είπε.

Αλλά, είχα καλούς κι απίστευτους παίκτες στο παρελθόν, ως προπονητής στη Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν Μονάχου και εδώ, στην Μάντσεστερ Σίτι. Θα μπορούσα να δώσω μια καλή λίστα όσον αφορά την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κερδίσει Παγκόσμια Κύπελλα, Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Champions League και πολλούς άλλους τίτλους Ίσως ο Εβρά έχει δίκιο ή ίσως κάνει καλή πρόταση για να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δουλέψει εκεί.

Ίσως υπάρχει μια καλή ευκαιρία τώρα. Πατρίς, αν ήμασταν μαζί θα πίναμε μία μπύρα και θα σου έδειχνα την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα των παικτών μου που έχουμε στην ομάδα αυτή τη στιγμή", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

"Χρήματα ξόδευαν και οι Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ"

Όσον αφορά δε σε κατηγορίες αντίπαλων οπαδών για τον πακτωλό χρημάτων που έχει σκορπίσει η Σίτι για να ενισχύει το ρόστερ της και να χτίσει μία αυτοκρατορία στην Premier League τα τελευταία χρόνια, ο Γκουαρδιόλα έφερε το παράδειγμα των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ από προηγούμενες εποχές για να υπερασπιστεί τη στρατηγική της ομάδας του.

"Η Λίβερπουλ και η Γιουνάιτεντ σε παλαιότερες εποχές δεν διέθεταν περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες ομάδες; Τώρα εμείς κάνουμε μια μεταγραφή και αν βάλουμε την Etixad στη φανέλα, όλοι λένε "από εκεί βρήκαν τα χρήματα", ενώ, αν κάνει κάτι η Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ, θα πουν "όλα καλά, είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ