ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Ο Έρικ Γκαρθία θα παίξει στην Μπαρτσελόνα"

O Έρικ Γκαρθία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε αγώνα της Σίτι
O Έρικ Γκαρθία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε αγώνα της Σίτι © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε πως ο Έρικ Γκαρθία θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Μάντσεστερ Σίτι και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Έρικ Γκαρθία θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της φετινής σεζόν, όπως επιβεβαίωσε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 19χρονο στόπερ, τονίζοντας πως το νιώθει σαν παιδί του και έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει μεγάλη καριέρα.

"Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει ο Έρικ Γκαρθία για εμένα. Είναι σαν γιος μου. Την περσινή σεζόν, μέχρι το lockdown, ήταν ο καλύτερος στόπερ που είχαμε στην ομάδα. Δεν έκανε ποτέ λάθος. Έπαιξε στα προημιτελικά του Champions League. Νομίζω πως πρόκειται να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα δεν αγοράζει παίκτες επειδή βρίσκονται στο μέσο όρο, αλλά επειδή είναι top παίκτες", ήταν το σχόλιο του Καταλανού.

Ο Γκαρθία μετράει τη φετινή σεζόν εννιά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς η παρουσία των Ρούμπεν Ντίας, Τζον Στόουνς και Εϊμερίκ Λαπόρτ, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, τον έχουν βάλει στο περιθώριο. Παρ' όλα αυτά, μόλις στα 19 του, θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους στόπερ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Photo Credits: © 2021 Rui Vieira/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ