ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Νιώθω άνετα στη Σίτι, στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει με το νέο συμβόλαιο"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον ότι η ανανέωση του συμβολαίου του με τους πολίτες θα "ξεκαθαριστεί" στο τέλος της σεζόν, καθώς είναι πλήρως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαουθάμπτον για την Premier League ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν σκέφτεται το μέλλον, αναφορικά με την παραμονή ή μη στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός τεχνικός εξήγησε ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με τους "αγίους", καθώς τα αποτελέσματα είναι εκείνα που καθορίζουν το μέλλον και ότι τα πάντα σχετικά με το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της σεζόν.

"Δεν είμαι ο τύπος που σκέφτεται πολύ το μέλλον του όταν έχω το συμβόλαιο που έχω. Σκέφτομαι το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον. Δεν είμαι καλός στο να σκέφτομαι στο μακρινό μέλλον, επειδή το μέλλον μου εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Γι' αυτό τον λόγο δεν ανησυχώ για το μέλλον μου για δευτερόλεπτο.

Νιώθω προστατευμένος, καλά και άνετα στη Σίτι, μου έδωσαν τα πάντα. Μου αρέσει να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες και ευτυχώς αρέσει και σε εκείνους. Αυτό είναι όλο. Η Σαουθάμπτον, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει με αυτό" ανέφερε για το μέλλον του στους πολίτες ο Καταλανός τεχνικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ