ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Μας οδήγησαν στα όρια μας, ξεχάσαμε πώς να παίζουμε και παραλίγο να το πληρώσουμε"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πλαίσιο του Champions League
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πλαίσιο του Champions League © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε πως η ομάδα του ζορίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ατλέτικο Μαδρίτης και παραλίγο να το πληρώσει με ένα γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Η Ατλέτικο έκανε τελικές, πήρε κόρνερ, έκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι στο γήπεδό της σχεδόν για ένα ημίχρονο, έκανε καμίνι το "Γουάντα Μετροπολιτάνο" με 65.000 φιλάθλους, όμως δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ που θα άλλαζε τα πάντα. Το 0-0 στη Μαδρίτη στέλνει τους Άγγλους στα ημιτελικά του Champions League, αφού μία εβδομάδα νωρίτερα είχαν πάρει τη νίκη 1-0 στο "Ετιχάντ".

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ήλεγχε τον αγώνα, αλλά στο δεύτερο πιέστηκε, δεν έπαιξε όπως ξέρει και παραλίγο να το πληρώσει με ένα γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" απέναντι στους ροχιμπλάνκος.

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε ενέργεια, ήμασταν επιθετικοί και πραγματοποιήσαμε 1-2 καθαρές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος, όμως, κυρίως προς το τέλος της αναμέτρησης, αμυνθήκαμε με όποιο τρόπο μπορούσαμε.

Ξέραμε πως θα συμβεί αυτό, αλλά τι θα συνέβαινε αν σκόραραν στην τελευταία φάση; Η πνευματική μας δύναμη είχε εξαφανιστεί και η Ατλέτικο μάς οδήγησε στα όρια μας. Ξεχάσαμε πώς να παίζουμε και παραλίγο να το πληρώσουμε. Τώρα παίζουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα παλέψουμε και θα δούμε τι θα συμβεί", τόνισε ο Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ