ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Τόρες μού είπε ότι θέλει να φύγει και του είπα φύγε"

Ο Φεράν Τόρες μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λέστερ
Ο Φεράν Τόρες μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λέστερ © 2020 MARTIN RICKETT / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Φεράν Τόρες βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει με την Μπαρτσελόνα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα απογοητευτεί αν αποχωρήσει από τη Σίτι, καθώς θέλει οι παίκτες του να είναι χαρούμενοι.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταθμός του Φεράν Τόρρες, ο οποίος όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η Μάντσεστερ Σίτι τα έχει βρει σε όλα με τον καταλανικό σύλλογο για τη μεταγραφή του 21χρονου χαφ.

Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη σημερινή (23/12) συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ισπανό διεθνή να προβάρει τα χρώματα των "μπλαουγκράνα", αποκαλύπτοντας πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά.

Την ίδια στιγμή, τόνισε πως στην περίπτωση που επιτευχθεί τελικά το deal δεν θα απογοητευτεί, αλλά ούτε θα στεναχωρηθεί, καθώς προτεραιότητα για εκείνον είναι οι παίκτες του να είναι χαρούμενοι στην ομάδα.

"Ναι, ο Φεράν Τόρες είναι κοντά στην Μπαρτσελόνα. Ξέρω ότι διαπραγματεύονται, αλλά δεν είναι επίσημο. Ο Φεράν είναι από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα τον θέλει, είπε ότι θέλει να φύγει και του είπα ότι μπορεί να φύγει. Θα ήμουν χαρούμενος αν έφευγε. Είπα πολλές φορές πως αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος πρέπει να φύγει. Δεν είμαστε σαν τις άλλες ομάδες που όταν θέλεις να φύγεις ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο πρόεδρος λένε όχι.

Η συμφωνία με τους συλλόγους δεν είναι δική μου υπόθεση. Εάν ο σύλλογος δεν δεχτεί την προσφορά πρέπει να μείνεις, Γι' αυτό οι παίκτες έχουν μάνατζερ. Αν ο Φεράν θέλει να φύγει δεν θα απογοητευτώ. Ας φύγει. Θα είμαι χαρούμενος γι' αυτόν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός κόουτς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ