ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: " Ο Σίλβα είναι ο καλύτερος παίκτης της Premier League"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγυρίζει με τον Μπερνάρντο Σίλβα τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγυρίζει με τον Μπερνάρντο Σίλβα τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Μπερνάντο Σίλβα χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι επί της Άστον Βίλα και διατήρησε το αήττητο σερί των Πολιτών, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον εκθειάζει, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως πρόκειται για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην Premier League.

Το βράδυ της Τετάρτης (1/12) η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε το εντυπωσιακό σερί της, με στόχο να ξαναπιάσει κορυφή στην Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επιβλήθηκε 2-1 της Άστον Βίλα, υποχρεώνοντας τον Στίβεν Τζέραρντ στην πρώτη του ήττα, ενώ αντίθετα εκείνη έφτασε τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 43ο της αναμέτρησης πέτυχε το δεύτερο γκολ των Πολιτών με μεγαλειώδες τρόπο, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του. Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο, υποστηρίζοντας μάλιστα πως τον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη του αγγλικού πρωταθήματος.

"Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης της Premier League. Ήταν ο καλύτερος όταν τερματίσαμε με 98 βαθμούς πριν από τρεις σεζόν (2018/19), και είναι ο καλύτερος τώρα. Σκόραρε ένα φανταστικό γκολ. Εξαρτάται μόνο από αυτόν... Όταν ένας παίκτης έχει αυτή την ποιότητα, όλα εξαρτώνται από εκείνον", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός κόουτς και πρόσθεσε:

"Η απόδοσή μας ήταν φανταστική. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε αυτό. Καταλάβαμε γιατί. Ειδικά αφότου δεχθήκαμε γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, ο τρόπος που αντιδράσαμε ήταν σωστός, παίξαμε πολύ καλά".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ