ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Γκουαρδιόλα για Μαραντόνα: "Ήταν ένας από τους καλύτερους"

Ο Γκουαρδιόλα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Ο Γκουαρδιόλα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, στο περιθώριο των δηλώσεων του ρωτήθηκε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα και αναφέρθηκε σε ένα πανό που είχε δει στην Αργεντινή και του έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του.

Όπως ήταν λογικό η είδηση του χαμού του Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκε στο επίκεντρο και στις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Ισπανό προπονητή να αναφέρεται στον Αργεντινό και να θυμάται ένα πανό που είχε δει πριν χρόνια στην Αργεντινή και του έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του για τον Μαραντόνα.

"Είχα δει ένα πανό στην Αργεντινή όταν βρέθηκα πριν από λίγο καιρό που έγραφε. Δεν μας νοιάζει τι έκανες στη ζωή σου σημασία έχει τι έκανες για τις δικές μας. Ήταν ένας από τους καλύτερους, αγαπούσε το ποδόσφαιρο όσο λίγοι, έδωσε τα πάντα για το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως έφυγε σε ηλικία 60 ετών και εκ μέρους της Μάντσεστερ Σίτι εκφράζουμε τη λύπη μας για το χαμό του".

"Μπορεί να μοιάζει με εύκολη νίκη αλλά θα ήταν καταστροφή αν δεν τα καταφέρναμε. Θα θέλαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ αλλά είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς".

Για το αν είναι πρόβλημα το ένα γκολ με 21 τελικές:
"Σαφώς και είναι πρόβλημα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο".

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ