ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Λάμπαρντ: "Οι άνθρωποι μιλούν για πρότζεκτ, αλλά αν χάνεις απολύεσαι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαιρετάει τον Λάμπαρντ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι στο Στάμφορντ Μπριτζ στις 25 Ιουνίου του 2020.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαιρετάει τον Λάμπαρντ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι Ⓒ 2021 PAUL CHILDS/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με δηλώσεις του εξέφρασε την στήριξή του στον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι, ενώ υπογράμμισε ότι θέλει να τον βγάλει για φαγητό.

Επίσημο είναι από την Δευτέρα (25/1) το "διαζύγιο" του Φρανκ Λάμπαρντ με την Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγλο τεχνικό, ο οποίος "πλήρωσε" την κακή πορεία της ομάδας, η οποία βρίσκεται στο -11 από την κορυφή της Premier League.

Μετά το ευχαριστώ του Τιάγκο Σίλβα, δηλώσεις για την απόλυση του Λάμπαρντ έκανε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι δεν υπάρχουν πρότζεκτ και ιδέες, αλλά όσοι χάνουν απολύονται. Μάλιστα, ανέφερε ότι θέλει να βγει για φαγητό με τον πρώην τεχνικό των μπλε.

"Οι άνθρωποι μιλούν για πρότζεκτ και ιδέες, αλλά δεν υπάρχουν. Πρέπει να κερδίζεις, αλλιώς θα απολυθείς. Σέβομαι την απόφαση της Τσέλσι, αλλά ευελπιστώ να δω τον Φρανκ σύντομα, θα τον βγάλω έξω σε εστιατόριο για να τον δω, όταν τελειώσει το lockdown" ανέφερε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Athletic", ο Τόμας Τούχελ, που απομακρύνθηκε πρόσφατα από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει τα ηνία της Τσέλσι.

Photo credits: ⓒ 2021 Paul Childs/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ