ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Κόντε: "Είναι νικητής, η καριέρα του μιλά από μόνη της"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ για το League Cup
Ο Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ για το League Cup @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντόνιο Κόντε ερωτηθείς για την πρόσληψη του Ιταλού από την Τότεναμ ενώ ανάλογα εγκωμιαστικά σχόλια αφιέρωσε στον έμπειρο προπονητή και ο δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ.

Η Τότεναμ έκλεψε την παράσταση την Τρίτη (02/11) με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας της με τον Αντόνιο Κόντε μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και όπως ήταν λογικό ο Ιταλός τεχνικός έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στις περισσότερες ομάδες της Premier League.

Κάπως έτσι ήταν αναμενόμενο να γίνει και σχετική ερώτηση στον Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του Μάντσεστερ Σίτι - Μπριζ, με τον Καταλανό να καλωσορίζει με πολύ όμορφα λόγια τον Κόντε στο αγγλικό πρωτάθλημα, δύο χρόνια και κάτι μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Τσέλσι.

"Ο Κόντε είναι νικητής, είναι καλοδεχούμενος στην Premier League. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που είχε επιτυχία όπου και αν πήγε", τόνισε ο Γκουαρδιόλα, με τον Γουόκερ που ήταν δίπλα του στη συνέντευξη Τύπου να προσθέτει:

"Πιστεύω πως είναι ένας σπουδαίος προπονητής, τώρα πηγαίνει σε έναν σύλλογο που έχει αλλάξει αρκετούς προπονητές τα τελευταία χρόνια, του εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ