ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό που είπα, δεν ήταν λάθος"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Σίτι με τη Σαουθάμπτον
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Σίτι με τη Σαουθάμπτον PRINT SCREEN TWITTER: FOOTBALL DAILY

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε πως τα λόγια του σχετικά με το κάλεσμα των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι στο γήπεδο παρερμηνεύτηκαν, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα, πως δεν πρόκειται να απολογηθεί για κάτι που δεν θεωρεί ότι είναι λάθος.

Μετά το εκκωφαντικό 6-3 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λειψίας στην πρεμιέρα του Champions League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα λόγω των χιλιάδων άδειων καθισμάτων στις εξέδρες του Έτιχαντ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των Πολιτών ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαουθάμπτον (18/9, 17:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE SPORT 24).

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των φίλων της ομάδας, με τον γενικό γραμματέα του επίσημου συνδέσμου των οπαδών της Σίτι, Κέβιν Πάρκερ, να υποστηρίζει πως ο Γκουαρδιόλα δεν έχει επίγνωση των δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι.

Από τη μεριά του ο 50χρονος κόουτς πήρε θέση στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (17/9), όπου και τόνισε πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από τη στιγμή που δεν θεωρεί ότι είπε κάτι άσχημο.

"Είπα μετά το παιχνίδι ότι είμαι απογοητευμένος, επειδή το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο; Μια ερμηνεία είναι μια ερμηνεία. Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη για αυτό που είπα, γιατί δεν το είπα λάθος. Έχω μείνει έκπληκτος για το τι είπε αυτός ο άνθρωπος (Πάρκερ). Δεν είναι η πρώτη φορά που το είπα στην καριέρα μου. Το έχω πει όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν και τώρα εδώ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ