EURO 2020

Γκορέτσκα: "Προτιμότερο να έχεις 82 εκατομμύρια προπονητές από 82 εκατομμύρια λοιμωξιολόγους"

Ο Λέον Γκορέτσκα χαιρετάει τον κόσμο μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Πορτογαλίας στο Euro 2020.
Ο Λέον Γκορέτσκα χαιρετάει τον κόσμο μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Πορτογαλίας © 2020 MATTHIAS SCHRADE / POOL VIA AP

Ο Λέον Γκορέτσκα εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως ολόκληρη η Γερμανία ασχολείται πλέον με την εθνική ομάδα της χώρας και όχι τόσο με τον κορονοϊό.

Η Γερμανία επικράτησε 4-2 της Πορτογαλίας και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στη φάση των 16 του Euro 2020 αντιμετωπίζοντας την Ουγγαρία στο Μόναχο την Τετάρτη (23/6, 22:00).

Ο Γκορέτσκα μίλησε ενόψει του παιχνιδιού και ευχαρίστησε τους οπαδούς για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι με την Πορτογαλία: "Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το να ακούς τα συνθήματα είναι σαν να είναι το γήπεδο sold out. Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική".

Ο 26χρονος μέσος μάλιστα υπογράμμισε το αίσθημα χαράς που υπάρχει στη Γερμανία τονίζοντας πως ευτυχώς υπάρχουν πλέον 82 εκατομμύρια προπονητές και όχι 82 εκατομμύρια λοιμωξιολόγοι, όπως συνήθως γινόταν κατά την περίοδο της πανδημίας.

"Οι φίλοι μου λένε ότι υπάρχει ένα αίσθημα χαράς σε όλη τη χώρα. Αυτό μας κάνει χαρούμενος και περήφανους. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια, είναι ωραίο να έχεις 82 εκατομμυρία προπονητές της εθνικής ομάδας από 82 εκατομμύρια λοιμωξιολόγους" σχολίασε ο Γκορέτσκα.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ