ΟΦΗ

Γκόου Αχέντ Ιγκλς - ΟΦΗ 4-1: Οι Κρητικοί αποχαιρέτησαν την Ολλανδία με βαριά ήττα

Ο Μεγιάδο στο φιλικό του ΟΦΗ με την Βίτεσε
Ο Μεγιάδο στο φιλικό του ΟΦΗ με την Βίτεσε INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 4-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο τελευταίο φιλικό στην προετοιμασία του στην Ολλανδία. Κακή η αμυντική λειτουργία των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ έδωσε το τελευταίο του φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Οι Κρητικοί ηττήθηκαν 4-1 σε ένα παιχνίδι που έδειξαν κακή αμυντική λειτουργία, η οποία φαίνεται και από το σκορ.

Ο Ντιουσέ έχασε σημαντική ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα, έπειτα από σέντρα του Μπουζούκη, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 12' μετά από λάθος του Ουές ο Στόκερς έκανε το 1-0 για τους Ολλανδούς.

Στο 15ο λεπτό ο Λίντμπεργκ με το κεφάλι διπλασίασε τα τέρματα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Στο 32' οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με τον Φοντάν. Στο β' μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές, με τους Ολλανδούς να πετυχαίνουν τέταρτο γκολ στο 50' με τον Κάιπερς.

Οι Κρητικοί βελτιώθηκαν στη συνέχεια, κράτησαν μπάλα και είχαν τις στιγμές τους. Έτσι, στο 70ο λεπτό ο Νέιρα με πλασέ μετά από ασίστ του Τοράλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Επασί, Ουές (57' Πόμπι), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Διαμαντής (46' Πασαλίδης), Στάικος (46' Μεγιάδο), Ντιουσέ (46' Νέιρα), Τοράλ, Μπουζούκης (67' Αποστολάκης), Τσιλιανίδης, Φαν Ντάινεν (46' Καμάου).

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ