ΑΓΓΛΙΑ

Γκολκίπερ ισοφάρισε στο 95' σε τελικό ανόδου στην League Two

Ο Λούκας Κόβολαν σκοράρει στο 95ολεπτό για την Τορκί κόντρα στην Χάρτλπουλ στον τελικό της National League και οδηγεί το ματς στην παράταση
Ο Λούκας Κόβολαν σκοράρει στο 95ολεπτό για την Τορκί κόντρα στην Χάρτλπουλ στον τελικό της National League και οδηγεί το ματς στην παράταση PRINT SCREEN YOUTUBE

Ένα απίστευτο φινάλε επεφύλασσε η μάχη της Χάρτλπουλ με την Τορκί με έπαθλο ένα εισιτήριο για την League Two της Αγγλίας, με τον γκολκίπερ της δεύτερης να σκοράρει με κεφαλιά στο 95' και να οδηγεί το ματς στην παράταση.

Χάρτλπουλ και Τορκί συναντήθηκαν στο Μπρίστον στον τελικό της National League με έπαθλο ένα εισιτήριο συμμετοχής στην League Two (τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας) τη νέα σεζόν και το φινάλε στην κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν κινηματογραφικό.

Από το 35ο λεπτό η Χάρτλπουλ κρατήσει σφιχτά στα χέρια της την άνοδο με το γκολ του Άρμστρονγκ, όμως λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά και συγκεκριμένα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, εμφανίστηκε ένας ανέλπιστος ήρωας από πλευράς Τορκί για να στείλει το ματς στην παράταση.

Ο λόγος για τον γκολκίπερ της, Λούκας Κόβολαν, με τον 30χρονο Βραζιλιάνο κίπερ να προωθείται στην αντίπαλη περιοχή και μετά από σέντρα από τα δεξιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και να οδηγεί το ματς στην ημίωρη παράταση.

Όπως μάλιστα ανέφεραν αρκετά αγγλικά ΜΜΕ, δεν είναι τυχαίο που πριν αρκετά χρόνια ήταν συμπαίκτης με τον Άλισον, με τον κίπερ της Λίβερπουλ να αφήσει το σημάδι του στην περυσινή Premier League όταν έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία των κόκκινων που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (απέναντι στην Γουέστ Μπρομ).

Δυστυχώς για την Τορκί, το φιλί ζωής που της έδωσε ο τερματοφύλακάς της στο 95' δεν ήταν αρκετό για να την στείλει στην League Two, αφού στη διαδικασία των πέναλτι (ολοκληρώθηκε 1-1 και η παράταση), η Χάρτλπουλ ήταν εκείνη που επικράτησε με σκορ 5-4.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ