VIRAL

Γκολ Μέρτενς στο χορτάρι και ρεσιτάλ του μωρού του στις εξέδρες του "Μαραντόνα"

Γκολ Μέρτενς στο χορτάρι και ρεσιτάλ του μωρού του στις εξέδρες του "Μαραντόνα"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤ ΚΕΡΚΟΦΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Ντρις Μέρτενς σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Νάπολι από τότε που έγινε πατέρας, με τον νεογέννητο γιο του Τσίρο Ρομέο να είναι μάλιστα στις εξέδρες του "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" σε μία ιδιαίτερη στιγμή για τον φορ των παρτενοπέι.

Ο Ντρις Μέρτενς έχει ζήσει σπουδαίες στιγμές στα γήπεδα, ειδικά με τη φανέλα της Νάπολι, ωστόσο η κορυφαία στιγμή της ζωής του ήρθε λίγο πριν το τέλος του Μαρτίου όταν υποδέχτηκε στον κόσμο το παιδί του.

Το όνομα αυτού Τσίρο Ρομέο που φαίνεται πως θα μπει στα ποδοσφαιρικά βάσανα από νωρίς, μιας που η σύζυγος του Βέλγου επιθετικού, Κατ Κέρκοφς, τον πήρε μαζί της στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" για να δουν διά ζώσης την κυριακάτικη αναμέτρηση της Νάπολι με την Φιορεντίνα για την 32η αγωνιστική της Serie A.

Το αποτέλεσμα (ήττα με 3-1) πίκρανε τους τιφόζι των παρτενοπέι αφού πάγωσαν οι ελπίδες για το σκουντέτο, παρόλα αυτά ο Μέρτενς θα έχει ως μικρή παρηγοριά το ότι μπήκε αλλαγή και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, σκοράροντας το πρώτο γκολ του με την Νάπολι από τότε που έγινε πατέρας.

Μάλιστα, η σύντροφός του φρόντισε να καταγράψει τη συγκινητική στιγμή, ανεβάζοντας video όπου έχει στην αγκαλιά το παιδί της στις εξέδρες και κάνοντας το εξής σχόλιο: "Δύο εβδομάδων και βλέπει τον μπαμπά του να σκοράρει".

TAGS VIRAL ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ