SERIE A

Γκολ και θέαμα στο Μεάτσα από την Ίντερ, διέλυσε με 6-1 την Μπολόνια

Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μπολόνια σε ματς για την Serie A | 18 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μπολόνια σε ματς για την Serie A | 18 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Ίντερ επέστρεψε με θεαματικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα της στην πρεμιέρα του Champions League από την Ρεάλ, καθώς ισοπέδωσε με 6-1 την Μπολόνια στο Μεάτσα για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Μία Ίντερ χάρμα ειδέσθαι ήταν αυτή που εμφανίστηκε το Σάββατο (16/9) στο Τζουζέπε Μεάτσα, με την Μπολόνια να είναι η ομάδα που είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα της.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ήθελαν νίκη με καλή εμφάνιση για να μετριάσουν τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ (0-1) πριν λίγα 24ωρα στην πρεμιέρα του Champions League και πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους, αφού διέλυσαν με το εντυπωσιακό 6-1 τους ροσομπλού για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι να πετυχαίνουν τρία γκολ με τους Μαρτίνες (6'), Σκρίνιαρ (30') και Μπαρέλα (34') και να διασφαλίζουν πως θα έχουν ένα ήσυχο βράδυ.


Αυτό πάντως που ίσως μην περίμεναν πολλοί να ήταν πως οι νερατζούρι δεν επαναπαύτηκαν στο μαξιλάρι ασφαλείας αλλά συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και να τιμωρούν κάθε λάθος της ομάδας του Μιχάιλοβιτς, με τον Βεσίνο να υπογράφει στο 54' το 4-0 και τον Τζέκο να σκοράρει δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά (63' 68') για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Το γκολ της τιμής του Τεάτε στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 6-1, με την Ίντερ να έχει σκοράρει τουλάχιστον 4 γκολ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Serie A και να μετράει έτσι το καλύτερο σερί μετά το 1999 που είχε σημειώσει αντίστοιχο επίτευγμα για 4 διαδοχικά ματς.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (67' Ρανόκια), Μπαστόνι (74' Κολάροφ), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (74' Γκαλιαρντίνι), Βεσίνο, Ντιμάρκο, Μαρτίνες (67' Σάντσες), Κορέα (29' Τζέκο)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (74' Τεάτε), Μεδέλ, Μπονιφάτσι, Χίκεϊ (56' Ντάικς), Ντομίνγκες (69' Φαν Χόιντοκ), Σβάνμπεργκ (56' Βινιάτο), Όλσεν, Σοριάνο, Σανσόνε (56' Μπάροου), Αρναούτοβιτς

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Τζένοα - Φιορεντίνα 1-2

Ίντερ - Μπολόνια 6-1

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ