ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκολ για τον Πέλκα στο δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό της Φενέρμπαχτσε

Γκολ για τον Πέλκα στο δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό της Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε πήρε την πρώτη νίκη της νίκη στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της επικρατώντας με 4-0 της ΚΦ Τίρανα, με τον Δημήτρη Πέλκα να μπαίνει ως αλλαγή στα ματς και να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι μεταξύ των παικτών για τους οποίους έχει γραφτεί πως ενδέχεται να αποχωρήσουν από την Φενέρμπαχτσε έπειτα από την έλευση του Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Το έδειξε μάλιστα και στο πλαίσιο του δεύτερου καλοκαιρινού φιλικού προετοιμασίας των καναρινιών, όταν μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και στο 85ο λεπτό βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στην ΚΦ Τίρανα, αξιοποιώντας ασίστ του Ένερ Βαλένσια.

Ο Πέλκας έκανε το 3-0 για την "Φενέρ", η οποία βρήκε άλλα τρία γκολ απέναντι στους πρωταθλητές Αλβανίας, με τους Μπερίσα (9΄) και Νόβακ (53') να δίνουν προβάδισμα δύο γκολ στην τουρκική ομάδα και τον Σαματά να γράφει το τελικό 4-0 σκοράροντας τρία λεπτά μετά το γκολ του Πέλκα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ