ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκιουντογκάν: "Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει ο κορονοϊός στους λιγότερο υγιείς"

Ο Γκιουντογκάν στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Ουκρανία στη Λειψία για το Europa League στις 14 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Γκιουντογκάν στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Ουκρανία AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν συμμετέχει σε καμπάνια του Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας κατά του κορονοϊού και ζητάει από τον κόσμο να φερθεί με υπευθυνότητα και να υπακούει στα μέτρα.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να δείχνει με έντονο τρόπο την παρουσία του σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Γερμανία δεν αποτελεί εξαίρεση και γι΄ αυτό προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο τους πολίτες. Ως εκ τούτου προχώρησε στην πραγματοποίηση μίας καμπάνιας με το όνομα "Είχα κορονοϊό".

Σε αυτήν συμμετέχει και ο Ιλκάι Γκιουντογκάν, ο οποίος είχε χτυπηθεί σκληρά από τον COVID-19. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι σε συνέντευξή του για την καμπάνια τόνισε την επικινδυνότητα του ιού, ενώ παρακάλεσε τον κόσμο να φερθεί με υπευθυνότητα και να υπακούει τα μέτρα.

"Είναι σημαντικό για εμένα να μιλήσω ανοιχτά γι' αυτό, γιατί ως ποδοσφαιριστής μπορώ να επηρεάσω λίγο περισσότερους ανθρώπους από κάποιους άλλους. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει ο κορονοϊός σε άτομα λιγότερο υγιή και όχι τόσο νέα όσο εγώ. Θέλω ο κόσμος να φερθεί με υπευθυνότητα, να φορά μάσκες, να υπακούει τα μέτρα και να περιορίσει τις συναντήσεις του με άλλους" ανέφερε ο Γκιουντογκαν

Μάλιστα, έδειξε και την αισιοδοξία του ότι δεν θα αργήσουμε να βγούμε από αυτή την περιπέτεια: "Αν το περάσουμε όλο αυτό μαζί, δείξουμε δύναμη και υπομονή, είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ