ΤΟΥΡΚΙΑ

Γκιουνές για Ντέλε Άλι: "Προσπαθούμε να μάθουμε νέα του, ελπίζουμε να μην υπέστη κάποιο ατύχημα"

Γκιουνές για Ντέλε Άλι: "Προσπαθούμε να μάθουμε νέα του, ελπίζουμε να μην υπέστη κάποιο ατύχημα"
Ο Ντέλε Άλι με την εθνικής Αγγλίας @ 2018 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Ο Ντέλε Άλι δεν πήγε στην προπόνηση της Μπεσίκτας ούτε έχει έρθει σε επικοινωνία με άνθρωπο της ομάδας, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στον σύλλογο, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Σενόλ Γκιουνές.

Η καριέρα του Ντέλε Άλι βρίσκεται σε πτωτική πορεία, καθώς ούτε στην Μπεσίκτας κατάφερε να εμφανίσει τον παλιό καλό του εαυτό στην Τότεναμ και να ανέβει αγωνιστικά.

Φέτος με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει 17 συμμετοχές, ωστόσο έχει μείνει εκτός πλάνων του Σενόλ Γκιουνές και στα τρία τελευταία ματς έμεινε εκτός αποστολής. Ο Τούρκος τεχνικός τού έδωσε ρεπό λόγω εθνικών ομάδων, ωστόσο ο Άγγλος μέσος δεν επέστρεψε στις προπονήσεις, κάτι που έχει προκαλέσει μια ανησυχία, καθώς δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, όπως δήλωσε ο Γκιουνές σε συνέντευξη Τύπου.

"Ο Ντέλε Άλι, στον οποίο επιτρέψαμε να αποχωρήσει από τις προπονήσεις, δεν μπορούσε να έρθει αυτή τη φορά. Βρέχει, υποθέτω ότι δεν θα μπορούσε να έρθει. Προσπαθούμε να μάθουμε νέα του, αλλά δεν τον βρίσκουμε στο τηλέφωνο, ελπίζουμε να μην υπέστη κάποιο ατύχημα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σενόλ Γκιουνές για τον Άγγλο μέσο.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ