ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γκιγκς: "Ο Φαν Χάαλ με χτύπησε στο στομάχι όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ μαζί με τον Ράιαν Γκιγκς σε προπόνηση στην Δανία πριν από την αναμέτρηση της Μίντιλαντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League το 2016.
Ο Λουίς Φαν Χάαλ μαζί με τον Ράιαν Γκιγκς κατά την συνεργασία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ LARS POULSEN/POLFOTO VIA AP

Ο Ράιαν Γκιγκς ανέφερε στο podcast του Τζέιμι Κάραγκερ ότι ο Φαν Χάαλ τον χτύπησε στο στομάχι την πρώτη φορά που συναντήθηκε μαζί του.

Ο Ράιαν Γκιγκς παραχώρησε συνέντευξη στο podcast του Τζέιμι Κάραγκερ και μίλησε για τον Λουίς Φαν Χάαλ, όταν οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι κατά την πρώτη τους γνωριμία ο Ολλανδός προπονητής τον χτύπησε στο στομάχι αποκαλύπτοντας και τα πρώτα λόγια του.

"Ήταν διαφορετικός. Την πρώτη φορά που με συνάντησε με χτύπησε στο στομάχι. Έπρεπε να τον συναντήσω, είχα μία λίστα από ποδοσφαιριστές. Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο, άνοιξε την πόρτα, με κοίταξε και μου είπε ότι είμαι σε καλή φόρμα. Τότε με χτύπησε στο στομάχι.

Ήταν δύσκολη στιγμή, δεν ήξερα τι να κάνω. Θα μπορούσα να πω κάτι, αλλά ίσως ήμουν εκτός δουλειάς. Όμως έτσι ήταν. Ο Φαν Χάαλ θα ήταν ένας εφιάλτης για την κοινωνική απόσταση, μπορούσε να είναι ακριβώς μπροστά από το πρόσωπό σου" ανέφερε ο Γκιγκς.

Στη συνέχεια μίλησε για τα ανάμεικτα συναισθήματά του, όταν έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Ένιωσα ότι ήταν σωστή στιγμή να φύγω. Ήμουν στεναχωρημένος, αλλά και ανακουφισμένος για την απόφαση μου. Ήταν δύσκολοι 18 μήνες στη συνέχεια δεν είχα ιδέα τι να κάνω".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ