ΤΟΥΡΚΙΑ

Γκεζτέπε - Φενέρμπαχτσε 1-1: Επιστροφή στις γκέλες για την ομάδα του Περέιρα

Ο Μπερίσα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Europa League | 25 Νοεμβρίου 2021
Ο Μπερίσα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Europa League | 25 Νοεμβρίου 2021 @2021 THANASSIS STAVRAKIS/AP IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, γκέλαρε στο πρωτάθλημα, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γκεζτέπε εκτός έδρας για την 14η αγωνιστική.

Η Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και έμεινε εκτός Europa League. Η ομάδα του Περέιρα επέστρεψε στις γκέλες και στο πρωτάθλημα, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκεζτέπε για την 14η αγωνιστική.

Έτσι, η Φενέρ είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος μαζί με την Αλάνιασπορ στους 24 πόντους. Απέχει 12 πόντους από την κορυφή που βρίσκεται η Τραμπζονσπόρ.

Ο Αντίς Γιάχοβιτς άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 48ο λεπτό με τον Ντουρσούν, έπειτα από ασίστ του Καχβετζί. Η Φενέρμπαχτσε έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς στο 88' ο Νοβάκ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η σύνθεση της Φενέρμπαχτσε: Οζέρ, Καντίογλου, Αζίζ, Κιμ, Νόβακ, Μέγερ (77' Μπερίσα), Κρέσπο, Καχβετσί (78' Ρόσι), Ζάγιτς (64' Σόσα), Οζίλ (90' Σαλάι), Ντουρσούν

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ