SUPER LIG

Γκαζιαντέπ: Αποχώρησε ο Μπουλούτ από τον πάγκο, σε αναταραχή η ομάδα του Κίτσιου

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπουλούτ, σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ανκαραγκιουτζιού στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπουλούτ, σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ανκαραγκιουτζιού στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 AP IMAGES

Ο Ερόλ Μπουλούτ αποτελεί παρελθόν για την Γκαζιαντέπ εν μέσω διοικητικής και αγωνιστικής αναταραχής για την ομάδα του Στέλιου Κίτσιου.

Η Γκαζιαντέπ βρίσκεται σε περίοδο έντονων διεργασιών, με πολλά ανοιχτά μέτωπα, στα οποία προστέθηκε ακόμη ένα, κομβικής σημασίας.

Ο επί 1,5 χρόνο προπονητής της, Ερόλ Μπουλούτ, έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με το σύλλογο, ύστερα από μία θητεία που στο τέλος της πέρασε από πολλά κύματα.

Ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Ολυμπιακού Βόλου, του ΟΦΗ και της Βέροιας στο πέρασμά του απ' την Ελλάδα πλήρωσε μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων (μία νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια), αλλά και το γεγονός πως μίλησε ανοιχτά για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Η Γκαζιαντέπ βρίσκεται και σε διαδικασία προεδρικών εκλογών, με το φαβορί για την ανάληψη των ηνίων, Τολγκά Μπαταλί, να έχει δηλώσει ότι αν εκλεγεί, θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κι έπειτα από την τελευταία ήττα, από τη Σίβασπορ εντός έδρας την Κυριακή, ο Μπουλούτ βρέθηκε σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του, με το οριστικό τέλος να ανακοινώνεται την Παρασκευή.

Η ομάδα του Στέλιου Κίτσιου (που το τελευταίο διάστημα βοηθά κι επιθετικά με γκολ και ασίστ) αλλά και του γυμναστή Νίκου Καρύδα αναζητεί προπονητή, με τον πρώην τεχνικό της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ, να αποτελεί το φαβορί για τη θέση.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ