ΝΑΠΟΛΙ

Γκατούζο: "Η Νάπολη υποφέρει για Μαραντόνα και κλειστά μαγαζιά λόγω πανδημίας"

Napoli coach Gennaro Gattuso makes remarks on the sidelines during a Serie A soccer match against Genoa at the Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, Wednesday, July 8, 2020. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP)
Napoli coach Gennaro Gattuso makes remarks on the sidelines during a Serie A soccer match against Genoa at the Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, Wednesday, July 8, 2020. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP) TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Τζενάρο Γκατούζο παραδέχτηκε πως το κλίμα είναι βαρύ στην Νάπολη ελέω της απώλειας του Ντιέγκο Μαραντόνα, ωστόσο έκανε έκκληση στους κατοίκους να φορούν τις μάσκες τους από εδώ και πέρα για μην έρθουν νέα δεινά για την πόλη.

Η απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα πλανάται πάνω από την πόλη της Νάπολης εδώ και αρκετά 24ωρα και συγκεκριμένα από το απόγευμα της Τετάρτης(25/11) και μετά όταν και έφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς ο θρυλικός Αργεντινός ποδοσφαιριστής και όπως είναι λογικό η ποδοσφαιρική οικογένεια της Νάπολι είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Οι παρτενοπέι ετοιμάζονται πάντως να τιμήσουν τον "Πίμπε Ντ'Όρο" με έναν ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας το όνομά του στο "Σαν Πάολο" ήταν το σπίτι του για επτά χρόνια και στο οποίο μεγαλούργησε με τη γαλάζια φανέλα, ενώ το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο έδωσαν το κάτι παραπάνω για τον Ντίεγκο με αποτέλεσμα να έρθει ο θρίαμβος με 4-0 επί της Ρόμα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A.

Στο φινάλε του αγώνα, ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά (όπως είχε κάνει και μετά το ματς με την Ριέκα την Πέμπτη) για τον θάνατο του Μαραντόνα, με τον "Ρίνγκιο" να φροντίζει μάλιστα να στείλει και μήνυμα στους κατοίκους της Νάπολης σε μία δύσκολη περίοδο για την Ιταλία αλλά και όλο τον πλανήτη ελέω κορονοϊού.

"Η ατμόσφαιρα είναι βαριά και πένθιμη και υπάρχει το αίσθημα της λύπης αλλά τώρα πρέπει ο κόσμος να επιδείξει κοινή λογική: βλέπω πάρα πολλούς χωρίς να φορούν τη μάσκα τους.

Ο Μαραντόνα είναι ένας θρύλος, τον ξέρουν όλοι στην Νάπολη, και καταλαβαίνω την ανάγκη που έχει ο κόσμος να εκφράσει τα αισθήματά του.

Ελπίζω ωστόσο από την Δευτέρα η πόλη θα επιστρέψει στη λογική διαφορετικά θα πληρώσουμε όλοι τις συνέπειες.

Η πόλης της Νάπολης υποφέρει από την απώλεια του Μαραντόνα και από τα κλειστά μαγαζιά, ας ελπίσουμε να κάνουμε σωστά τα πράγματα", τόνισε μεταξύ άλλων μπροστά στην κάμερα του "Sky Sport Italia" ο τεχνικός των παρτενοπέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ