CONFERENCE LEAGUE

Γκασπερίνι: "Υπάρχει απόλυτο χάος στους κανονισμούς για το χέρι"

Ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League.
Ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Γκασπερίνι ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό της Αταλάντα και τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Λειψία και την εφαρμογή του κανονισμού για το χέρι.

Η Λειψία παρουσιάστηκε καλύτερη στο Μπέργκαμο, είχε στις τάξεις της έναν ασταμάτητο Κριστοφέρ Ενκουνκού και τελικά πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Γάλλου απέναντι στην Αταλάντα για τα προημιτελικά του Europa League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γκασπερίνι ήταν φανερά εκνευρισμένος. Ο κόουτς της ιταλικής ομάδας τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Λειψία και την εφαρμογή του κανονισμού για το χέρι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Το περίεργο είναι ότι λίγο πριν ο διαιτητής έδωσε ένα φάουλ για χέρι και λίγα λεπτά αργότερα δεν είδε την παράβαση και το χέρι που έγινε μέσα στην περιοχή.

Υπάρχει απόλυτο χάος όσον αφορά τους κανονισμούς για το χέρι, καθώς ακόμη και ο ίδιος ο διαιτητής μπορεί να κρίνει διαφορετικά τις καταστάσεις με διαφορά 30 δευτερολέπτων".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ