ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Γκασπερίνι: "Περιμένω μία εξήγηση για τη φάση του γκολ που δεν μας μέτρησαν"

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στον πάγκο της Αταλάντα κατά τη διάρκεια αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις | 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στον πάγκο της Αταλάντα κατά τη διάρκεια αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις | 29 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι παραδέχτηκε πως η Αταλάντα έκανε λάθη που τα πλήρωσε απέναντι στην Ρόμα αλλά στάθηκε και στο γκολ του Παλομίνο που δεν μέτρησε μετά από χρήση του VAR, κάνοντας λόγο για εξήγησεις που πρέπει να του δοθούν.

Η Αταλάντα μετρούσε έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα πηγαίνοντας να αγωνιστεί κόντρα στην Ρόμα, όμως στο ματς απέναντι στους Ρωμαίους δέχτηκε ένα ισχυρό χτύπημα χάνοντας με 4-1, αποτέλεσμα που την άφησε στο -6 από την κορυφή.

Από την πλευρά του, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι παραδέχτηκε μεν πως έγιναν λάθη από την ομάδα του στην αναμέτρηση που τα τιμώρησε εκείνη του Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα στη φάση του 68ου λεπτού.

Τότε, που η ομάδα του βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) αλλά δεν μέτρησε μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR, για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα το 1-3 των λύκων με το γκολ του Σμόλινγκ και να φέρει την κατάρρευση των μπεργκαμάσκι.

"Κάποια προβλήματα που είχαμε ήταν εμφανή, κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε, όμως μας τιμώρησαν. Αναφέρομαι στη φάση του δεύτερου γκολ, αν γινόταν το 2-2 είκοσι λεπτά πριν το φινάλε, ίσως να νικούσε πάλι η Ρόμα αλλά θα βλέπαμε άλλο ματς", τόνισε ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στους 32 του Europa League, για να προσθέσει:

"Πρέπει να μας δώσουν εξηγήσεις. Ο διαιτητής είχε δείξει σέντρα, έπειτα μας είπε ότι ο Παλομίνο ήταν οφσάιντ, όμως βλέποντας ξανά τη φάση, την άγγιξε ο Κριστάντε, όχι ο Παλομίνο.

Εάν έπειτα προσπαθήσουν να το γυρίσουν και να πουν ότι ο Παλομίνο επηρέασε τον Κριστάντε... Ελπίζω να υπάρχει κόσμος καταρτισμένος για να μας εξηγήσει το περιστατικό.

Θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο σε μένα. Κάντε με να δω ότι άγγιξε τη μπάλα ο Παλομίνο, δείξτε μου μία τηλεοπτική λήψη που να το δείχνει".

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ